Kruununprinsessa Victoria ikuisti lapsensa hurmaaviin kuviin – ujona pidetty prinssi Oscar, 3, väläyttää kameralle aivan toisen puolen itsestään

Julkaistu:

kesäloma
Kruununprinsessa Victoria otti suloisia kuvia prinsessa Estellestä ja prinssi Oscarista tänä kesänä.
Kruununprinsessa Victoria on tänä kesänä nauttinut perheensä kanssa kesälomasta Ruotsin kauniissa maisemissa. Perhe on lomaillut muun muassa Öölannissa sekä viettänyt siellä Victorian vuotuisia syntymäpäiväjuhlia. Kruununprinsessa täytti heinäkuussa 42 vuotta ja tuhannet saapuivat onnittelemaan häntä perinteiseen juhlaan.

Edustustapahtumien ulkopuolella Victoria on viettänyt aikaa lastensa ja puolisonsa prinssi Danielin kanssa. Ruotsin hovi julkaisi sunnuntaina virallisella Instagram-tilillään kruununprinsessan aiemmin kesällä ottamia valokuvia prinssi 3-vuotiaasta Oscarista ja 7-vuotiaasta prinsessa Estellestä.

Ensimmäisessä kuvassa sisarukset istuvat vierekkäin rennon kesäisissä vaatteissa. Estelle on puettu sinivalkoiseen, raidalliseen asuun ja vaaleanpunaisiin kangastossuihin. Oscarin yllä on harmaa printtipaita, shortsit ja lippis.

Nauravaisena ja välittömänä pidetty Estelle virnistää sisarusten yhteiskuvassa kuvassa leveästi. Myös hieman ujona, varautuneempana ja vakavanakin julkisuudessa nähty Oscar nauraa rennosti siskoaan katsoen.

Muissa kruununprinsessan ottamissa kuvissa Estelle ja Oscar ihailevat Kalmarinsalmen mykistävää maisemaa korkealta kalliolta.
Voit katsoa kaikki kuvat klikkaamalla kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolta.

Expressenin mukaan perhe on kesän aikana lomaillut kaikessa rauhassa parrasvalojen ulkopuolella ja kuvat pikkukuninkaallisista ovat harvinainen kurkistus perheen kesäpuuhiin.

Hovin viestintäpäällikkö Margareta Thorgren kertoo Expressenille, että kuninkaalliset nauttivat siitä, että he saavat kesäkuukausien aikana levähtää kaikessa rauhassa ilman edustuspaineita.

– Meillä on ahkerasti työskentelevä kuninkaallinen perhe, joka on koko ajan katseiden alla ja parrasvaloissa. Kesäkuukausien aikana on siksi tärkeää, että heillä on yksityistä aikaa ja aikaa palautua. Suurin osa mediasta ja jopa Ruotsin kansa kunnioittavat sitä. Se on todella mukavaa, Thorgren kommentoi lehdelle.


Öölannissa lomailun lisäksi kruununprinsessan perhe on muun muassa päässyt metallinbändi Metallican konserttiin. Myös prinsessa Estelle kuvattiin heinäkuussa maailmankuulun yhtyeen keikalla kuulosuojaimiensa kanssa.
Syksyllä kuninkaallinen perhe palaa jälleen normaalien rutiiniensa pariin sekä lukuisiin edustustilaisuuksiin. Kruununprinsessa Victorialla ja prinssi Danielilla on pian edessä tärkeä hetki, kun prinsessa Estelle aloittaa ensimmäisen luokan.

Viime vuonna Estelle suuntasi reippaasti esikouluun ja tänä syksynä on edessä varsinaisen koulun aloittaminen.
Esikoulutaipaleensa Estelle aloitti näyttävästi lastenjunalla, jonka kyytiin pääsivät sekä lapset että heidän vanhempansa. Victoria ja Daniel saattoivat esikoisensa Campus Manillan yksityiskoululle.

–  Se on todella jännittävää, hän tuntee olevansa valmis, prinsessa Victoria kommentoi Estellen esikoulun alkua viime vuonna Aftonbladetille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt