Prinsessa Charlotte, 4, varasti huomion vallattomalla käytöksellään – nyt syy ilveilylle selvisi: yleisön joukosta löytyi tutut kasvot

Julkaistu:

vekkuli prinsessa
Prinsessa Charlotte varasti huomion purjehduskisassa, kun hän irvisteli ja näytti kieltään.
Britannian prinsessa Charlotte herätti perjantaina huomiota vekkulilla käytöksellään. Pikkuprinsessa osallistui perheensä kanssa purjehduskisan palkintojenjakoon, kun hän innostui yhtäkkiä näyttämään kieltään.

Charlotte saapui lasitetulle parvekkeelle tervehtimään yleisöä rauhallisesti, mutta intoutui sitten kujeilemaan veljensä, prinssi Georgen pysyessä vierellä tyynenä. Herttuatar Catherine huomasi Charlotten ilveilyn ja yritti hillitä tytärtään siinä onnistumatta. Lopulta herttuatar suhtautui tilanteeseen rennosti, purskahti nauruun ja irvisti lopulta itsekin.
Hello-lehti kertoo nyt, että syy Charlotten vallattomalle käytökselle on selvinnyt. Lehden mukaan Catherine halusi Charlotten ja Georgen huomaavan, että alhaalla yleisön joukossa oli lasten isoisä Michael Middleton.


Hellon mukaan Catherine viitoitti Charlottea katsomaan isoisänsä suuntaan ja kun prinsessa näki tutut kasvot, innostui hän niin paljon, että päätti näyttää spontaanisti kieltään. Charlotte siis ilveili todellisuudessa isoisälleen eikä suinkaan häntä kuvanneille valokuvaajille tai purjehduskisan yleisölle.


Charlotte ja George saivat viettää aikaa isovanhempiensa Carole ja Michael Middletonin kanssa purjehduskilpailun aikana, sillä herttuatar Catherinen ja prinssi William osallistuivat kisaan. Lapset seurasivat vanhempiensa suoritusta etäämmältä ja viettivät samalla laatuaikaa isovanhempiensa kanssa.


Herttuatar Catherine kiinnitti purjehduskisassa huomiota tekemällä äärimmäisen harvinaisen poikkeuksen pukeutumisessaan. Herttuattaren yllä nähtiin nimittäin lyhyet shortsit, joissa hän ei yleensä esiinny julkisesti. Tyylitajustaan ja tarkasta kuninkaallisen etiketin noudattamisesta tunnettu Catherine pukeutuu yleensä shortsien sijaan polvipituisiin mekkoihin ja hameisiin.

Purjehduskisassa sporttisella Catherinella oli kuitenkin tummat shortsit, jotka soveltuivat vauhdikkaaseen lajiin huomattavasti mekkoa paremmin.

The Sunin mukaan purjehduskisassa nähdyt shortsit olivat ensimmäinen kerta peräti 11 vuoden aikana, kun Catherine nähdään julkisesti kyseisessä vaatteessa.

Edellinen kerta oli brittimedian mukaan vuonna 2008, jolloin tuleva herttuatar pyyhälsi rullaluistimilla keltaiset minishortsit jalassaan Day-Glo Midnight Roller Disco -juhlissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt