Kuningatar Elisabet otti Meghanin siipiensä suojaan, vaikkei tehnyt samaa Catherinelle – taustalla Dianan kohtaloon liittyvä syy

Julkaistu:

kuningatar
Meghanin ja Elisabetin kerrotaan olevan jopa poikkeuksellisen lämpimissä väleissä keskenään.
Kuningatar Elisabet on poikkeuksellisen lämpimissä väleissä herttuatar Meghanin kanssa, arvioi kunikaallinen kommentaattori Duncan Larcombe Daily Mailille.

Larcombe uskoo kuningattaren nähneen erityistä vaivaa sen eteen, että Sussexin herttuatar Meghan tuntisi olonsa kotoisaksi kuninkaallisessa perheessä.

Kuningatar Elisabet on halunnut tällä liikkeellä pitää huolen, että Meghan ei tunne oloaan ulkopuoliseksi, kuten prinsessa Diana tunsi liittyessään kuninkaalliseen perheeseen.


Herttuatar Meghania verrataan usein Dianaan, eikä turhaan, sillä moni surullinenkin seikka yhdistää naisia.

Herttuatar Meghanin läsnäolo ei ole huhujen mukaan varsinaisesti ilahduttanut hovin henkilökuntaa. Meghanin assistentti irtisanoutui oltuaan työtehtävässä vain kuukauden. Seuraavaksi irtisanoutumisvuorossa oli herttuattaren henkivartija, joka ehti olla palveluksessa vain puolen vuoden ajan.


Myöskään Dianan läsnäolo ei aikanaan saanut hovin henkilökuntaa suunniltaan riemusta, sillä muun muassa prinssi Charlesin sihteeri ja henkivartija irtisanoutuivat Dianan ja Charlesin avioliiton aikana.
Meghan ja Diana eivät kumpikaan olleet valmistautuneet elämään kuninkaallisena. Vaikka herttuatar Meghanin ja prinsessa Dianan taustat ovat täysin erilaiset, ei heitä kumpaakaan valmisteltu kuninkaalliseen rooliin.

– Meghan vaikuttaa luoneen erityisen läheisen suhteen kuningattaren kanssa, jos verrataan muihin ihmisiin, jotka ovat tulleet kuninkaalliseen perheeseen avioliiton kautta, Larcombe sanoo.

– Viime vuonna Meghanin liittyessä perheeseen, Elisabet ponnisteli ensimmäisten kuukausien ajan poikkeuksellisesti toivottaakseen hänet tervetulleeksi.


Kuningatar ja Meghan avasivat kesäkuussa yhdessä kesäkuussa Cheshiressä uuden Mersey Gateway -sillan, ja Larcombe uskoo, ettei Elisabet olisi nähnyt vaivaa matkustaakseen kreivikuntaan ilman Meghania.

– Olen 99 prosenttia varma, ettei hän ole koskaan tarjonnut Katelle samaa mahdollisuutta.

Edes prinssi Williamin vaimo Catherine ei ole saanut kuningattarelta niin lämmintä vastaanottoa kuin Meghan, sillä Kate liittyi kuninkaallisen perheeseen tavanomaisemman polun kautta.


Herttuatar Meghan täytti viime sunnuntaina 38 vuotta. Sen kunniaksi Elisabet kutsui herttuattaren viettämään syntymäpäiviään Balmoralin linnaan, joka on kuningattarelle rakas kesäpaikka.

Kyseessä on Meghanin ensimmäinen vierailu Balmoralin linnaan Skotlantiin, joten kuningattaren kutsu on suuri kunnia herttuattarelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt