Prinsessa Märtha Louisen ja shamaanirakkaan ”lemmenseminaarille” täystyrmäys – prinsessa joutui taipumaan norjalaisten kiukun edessä

Julkaistu:

Prinsessa Märtha Louise on joutunut muuttamaan rakkausseminaarinsa mainoksia kritiikin jälkeen.
Norjassa on seurattu uteliaana prinsessa Märtha Louisen uutta romanssia. Märtha Louise julkisti toukokuussa olevansa palavasti rakastunut norjalais-amerikkalaiseen shamaaniin Durek Verrettiin.

Romanssi on edennyt vauhdikkaasti, sillä pian enkelikoulun perustanut prinsessa kertoikin lähtevänsä shamaanirakkaansa kanssa kiertueelle, joka kantaa nimeä Prinsessa ja Shamaani. Uutinen sai norjalaisilta ristiriitaisen vastaanoton ja käynnisti laajan keskustelun mediassa Märtha Louisen asemasta hovissa.

Osa kansalaisista on huomauttanut, että prinsessa käyttää asemaansa kaupallisiin tarkoituksiin. Fædrelandsvennen-lehti ja osa kansalaisista vaativat, että Märtha Louisen tulisi harkita vakavasti kuninkaallisesta tittelistään luopumista.

Lisää närää on herättänyt se, että prinsessa järjestää nyt miesystävänsä kanssa tulevana lauantaina nettiseminaarin, jossa he puhuvat rakkaudesta, elämästä ja elämänmuutoksista.

Hintaa 90 minuuttia kestävällä seminaarilla on 60 dollaria eli noin 53 euroa.
Nyt Märtha Louise on mitä ilmeisimmin joutunut taipumaan paineen edessä. Hän nimittäin kertoo Instagram-tilillään, ettei hän tule jatkossa käyttämään prinsessan titteliään muissa kuin hovin edustustilaisuuksissa.

– Käytän titteliäni edustaessani hovia ja osallistuessani virallisiin tilaisuuksiin. Tästä eteenpäin en käytä prinsessan titteliäni kaupallisissa asioissa. Kaupallisissa tarkoituksissa käytän vain nimeäni Märtha Louise, prinsessa ilmoittaa.


Prinsessaa on jo vuosikausien ajan pidetty Norjan hovin outolintuna, joka tekee asiat haluamallaan tavalla. Prinsessa on puolustanut kärkkäästi uutta onnellista elämäntilannettaan ja korostanut, ettei ole luopumassa tittelistään.

– Että luopuisin prinsessan arvonimestä? En todellakaan harkitse sellaista, hän tylytti Hyvää huomenta, Norja -ohjelmassa.

– Olen syntynyt tähän perheeseen ja olen valinnut elää tällä tavalla. En saa rahaa valtiolta. Kaikki jotka työskentelevät, saavat palkkaa. Olen vain ensimmäinen, joka tekee näin, ja olen valinnut haastavan tilanteen tehdä niin, hän puolusti.

Suomessakin maaliskuussa vieraillut prinsessa Märtha Louise on kiertänyt ympäri maailmaa puhumassa enkeleistä ja erityisherkkyydestä. Prinsessa on avoimesti kertonut uskovansa enkeleihin sekä käsillä parantamisen voimaan.


Myös Durek Verrett on hehkuttanut parin rakkautta. Hän on leperrellyt Instagramissaan prinsessa Märtha Louisen olevan jumalatar, joka rakastaa häntä ehdoitta. Hän kertoi kunnioittavansa ja palvovansa vahvana naisena pitämäänsä prinsessaa, joka ei koskaan tuomitse häntä.

– Märtha Louise hyväksyy kaiken minussa. Ei vaan shamaanin, vaan myös naisen, vahvan miehen, pienen pojan, ET:n, jaguaarin, tiedemiehen, enkelin ja kaiken muun minussa, Durek ylisti.

– Olen vapaa, kun olen hänen kanssaan. Vapaa olemaan oma itseni ja rakastamaan naista, joka on kuin kirkas valo viisautta, hienotunteisuutta ja valtavaa kauneutta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt