Espanjan tarkoin varjellut prinsessat harvinaisissa yhteiskuvissa: Leonor, 13, ja Sofia, 12, nähdään julkisuudessa vain muutaman kerran vuodessa

Julkaistu:

Espanjan kruununprinsessa Leonor ja prinsessa Sofia astelivat kameran eteen kuningasperheen kesäisiä yhteiskuvia varten.
Espanjan kuningas Felipe ja kuningatar Letizia eivät usein esittele lapsiaan julkisuudessa. Sunnuntaina Espanjan kruununprinsessa Leonor, 13, ja prinsessa Sofia, 12, astelivat kuitenkin yllättäen kameran eteen poseeraamaan kuningasperheen kesäisiin potretteihin.


Espanjan kuningasparin on kerrottu olevan äärimmäisen suojeleva tyttäriensä suhteen. Prinsessoja nähdään julkisuudessa yleensä vain virallisissa valokuvissa sekä Espanjan kansallispäivän juhlallisuuksissa lokakuussa.
Prinsessat olivat sonnustautuneet valokuvia varten hempeisiin vaaleansinisiin sävyihin. Mallorcalla napatuissa potreteissa Leonor ja Sofia hymyilevät leveästi vanhempiensa välissä.


Leonor on Espanjan hallitseva kruununprinsessa. Perimysjärjestys voi kutienkin vielä muuttua, sillä jos kuningaspari saisi poikalapsen, tulisi pojasta Espanjan lain mukaan kruununperillinen.


Lehtitietojen mukaan nuori prinsessa Leonor puhuu äidinkielensä espanjan lisäksi sujuvaa englantia, ja opiskelee nuoresta iästään huolimatta myös mandariinikiinaa, ranskaa ja arabiaa.


Leonorin oletetaan seuraavan isänsä jalanjäljissä ja lähtevän myöhemmin opiskelemaan ulkomaille. Kuningas Felipe opiskeli ensin lakia Madridin yliopistossa, jonka jälkeen hän suoritti maisterin tutkintonsa Georgetownin yliopistossa Washingtonissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt