Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kartanon naapurissa on tarjolla harvinainen asumus – vuokralaiselle simppelit kriteerit

Julkaistu:

uusi koti
Anmer Hallin kartanon lähistöllä on vuokralla pieni mökki, jonka asukas pääsee majailemaan kuninkaallisten välittömässä läheisyydessä.
Miltä kuulostaisi mökki, jonka naapureina on maailman tunnetuimpia kuninkaallisia ja joka sijaitsee rauhallisella maaseudulla kaukana kaupunkien vilskeestä? Nyt sellainen on mahdollista vuokrata Englannista, Norfolkissa sijaitsevasta Anmerin kylästä.

People-lehti uutisoi, että prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen vapaa-ajanasunto Anmer Hallin vieressä on vuokralla kahden makuuhuoneen pieni talo, jonka voi vuokrata noin 920 euron kuukausihintaan.

Peoplen mukaan perinteinen englantilaistyylinen tiilitalo sijaitsee aivan Cambridgen herttuaparin Anmer Hallin kartanon läheisyydessä. William ja Catherinen asuivat kartanossa prinssi Georgen syntymän aikaan, mutta muuttivat sittemmin Lontooseen Kensingtonin palatsiin. Nykyään he käyttävät kartanoa vapaa-ajanviettopaikkanaan.

Herttuapari sai kartanon häälahjaksi kuningatar Elisabetilta, kun he avioituivat vuonna 2011. Hulppea, 10 makuuhuoneen talo sijaitsee kuningattaren omistaman Sandringhamin kartanon mailla.


Anmer Hallin naapurissa sijaitsevalle mökille etsitään nyt ensisijaisesti sellaista vuokralaista, joka joko asuu jo paikkakunnalla tai suunnittelee muuttavansa pysyvästi sinne. People-lehden mukaan vuokralaisen tulee huomioida, että mökissä on jyrkät portaat ja ettei Sandringhamin maille saa tuoda kissaa. Koirat sallitaan tapauskohtaisesti. Jos mökistä kotiaan mielivä täyttää nämä kriteerit, voi hänellä olla mahdollisuus asua hyvin lähellä kuninkaallisia.

Peoplen mukaan mökki vuokrataan vain vakituiseksi asumukseksi, ei vapaa-ajan asunnoksi. Sen vuokralaista etsittäessä käytetään tarkkaavaista harkintaa ja mökki vuokrataan vasta, kun juuri sopiva vuokralainen löytyy.

Anmerin pikkukylässä on lehden mukaan vain 29 taloa ja 63 asukasta, joten vuokralla oleva talo on todellinen harvinaisuus. Paikallisen majatalon omistajan mukaan alue on äärimmäisen rauhallista ja loistava paikka erityisesti lapsiperheille.

Sandringhamin kartanon alueen lisäksi kuningatar Elisabet omistaa muun muassa Balmoralin linnan Aberdeenissä, Skotlannissa sekä Windsorin linnan, jonka lähistöllä prinssi Harry ja herttuatar Meghan asuvat. 93-vuotias kuningatar Elisabet hoitaa työnsä Lontoon keskustassa sijaitsevassa Buckinghamin palatsissa, mutta viihtyy vapaa-ajallaan muissa kiinteistöissään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt