Herttuatar Meghan 38 vuotta! – Prinssi Harry onnitteli vaimoaan koskettavalla viestillä: ”Kiitos, että olet mukanani”

Julkaistu:

Sussexin herttuatar Meghan täyttää tänään 38 vuotta. Brittihovi julkaisi virallisen syntymäpäiväpotretin Instagramissa ja välitti onnentoivotuksen prinssi Harrylta.
Sussexin herttuatar Meghan juhlii tänään 38-vuotissyntymäpäiväänsä. Herttuattaren syntymäpäivän kunniaksi brittihovi julkaisi Instagramissa virallisen juhlapotretin päivänsankarista.

Kuvassa silminnähden iloinen Meghan poseeraa kirkkaansinisessä mekossa leveä hymy kasvoillaan. Sussexroyal-tilillä julkaistu kuva on kerännyt ensimmäisen tunnin aikana jo lähes 300 000 tykkäystä ja yli 6000 kommenttia, joissa onnitellaan herttuatarta.Kuvan yhteyteen on kirjoitettu sydäntä lämmittävät onnittelut herttuattaren puolisolta, prinssi Harrylta. Sussexin herttuapari juhli toukokuussa ensimmäistä hääpäiväänsä ja heidän esikoisensa Archie syntyi niin ikään 6. toukokuuta.

– Hyvää syntymäpäivää mahtavalle vaimolleni. Kiitos, että olet mukanani tässä seikkailussa. Rakkaudella Harry, kuvatekstissä kirjoitetaan prinssin puolesta.


Brittihovi ei ole tiedottanut tarkemmin, miten herttuatar aikoo syntymäpäiväänsä juhlistaa. Useissa brittimedioissa ollaan kuitenkin tultu siihen tulokseen, että herttuatar viettäisi merkkipäiväänsä yksityisesti perhepiirissä.

Herttuattarelle satoi onnitteluja sosiaalisessa mediassa. Hovi välitti onnittelut syntymäpäiväsankarille myös hovin omalla virallisella Instagram-tilillä, kuten myös Kensingtonin palatsin tilillä.

Herttuatar Meghan tapasi prinssi Harryn kesällä 2016, kun yhteinen ystävä esitteli pariskunnan toisilleen. Meghan tunnettiin tuolloin näyttelijänä ja hänellä oli merkittävä rooli suositussa Suits-sarjassa. Pari kertoi kihlautumisestaan marraskuussa 2017 ja häitä tanssittiin seuraavana keväänä.


Meghanin taival brittihovissa ei ole ollut helpoimmasta päästä. Viimeisin kohu saatiin aikaiseksi, kun herttuatar pääsi editoimaan legendaarisen Vogue-muotilehden syyskuun numeroa. Herttuatarta syytettiin politiikkaan sekaantumisesta sekä Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin vastustamisesta.