Herttuatar Meghanin katkera siskopuoli avasi sanaisen arkkunsa: kertoo säälivänsä pikku-Archieta ja toivoo tämän pakenevan äitinsä kynsistä

Julkaistu:

Kuninkaalliset
Herttuatar Meghanin siskopuoli Samantha Markle on saanut tarpeekseen kylmästä kohtelusta.
Herttuatar Meghanin, 37, siskopuoli Samantha Markle, 54, on jälleen avannut sanaista arkkuaan, uutisoivat Mirror ja Daily Star Online.

Tuoreessa haastattelussa Samantha antaa ymmärtää, että säälii Archieta, koska hänen äitinsä on Meghan.

– Toivon, että Archie kohtelee Meghania, kuten hän kohteli isäänsä, Samatha sanoi Daily Star Onlinelle viitaten väitteisiin, joiden mukaan herttuatar Meghan olisi kylmästi hylännyt isänsä Thomas Marklen.


– Hän (Archie) kasvaa tietäen, miten kontrolloiva hänen äitinsä on.

Samantha ei usko, että pääsee koskaan Meghanin suostumuksella tapaamaan siskonpoikaansa.

– Luulen, että perheen on annettava hänen (Archien) pienet lahjansa joskus, kun hän on vanhempi ja paennut kontrolloivan äitinsä kynsistä. Silloin hän voi tavata perheen itse.

– Toivon, että Archiesta tulee liberaali ja hän rohkenee itse tapaamaan perhettä. Toivon myös, että emme kaikki ole vielä kuolleet silloin.


Samantha myös halveksuu Archielle järjestettyjä ristiäisiä.

– Yllätyin, ettei kirkko syttynyt palamaan, kun Meghan asteli sisään.
Naisen mukaan Meghan on vältellyt isäänsä törkeällä tavalla, kun ei ole pitänyt yhteyttä, kutsunut häihinsä tai edes poikansa ristiäisiin.

– On epäkunnioittavaa siskoltani mennä kirkkoon tietäen, mitä on tehnyt isällemme.


Samantha väittää, että Thomas Marklesta on mediassa ollut paljon valheellista tietoa, jonka tarkoituksena on ollut mustamaalata miestä ja parantaa Meghanin julkisuuskuvaa.

– Isäni on ollut aivan mahtava häntä kohtaan ja edes kaikki maailman PR-toiminta ei sovita hänen tekojaan. Toivon, että syyllisyys kalvaa häntä.

– Kaikki loka isästäni on täyttä valetta, jonka tarkoitus on ollut saada hänet näyttämään paremmalta ja jättää tarkoitushakuisesti perheemme ulkopuolelle.

Herttuatar Meghanin perheessä on ollut ongelmia jo pitkään. Vajaa viikko sitten Meghanin velipuoli Thomas Markle Jr vetosi kuningatar Elisabetiin, jotta riitaantuneeseen Marklen perheeseen saataisiin jälleen sopu.

Thomasin Jr:n mielestä kuningatar Elisabetin ja prinssi Charlesin tulisi puuttua peliin ja käskeä Meghanin sopia välinsä isänsä Thomas Marklen kanssa.

Velipuoli vetosi myös herttuatar Meghaniin itseensä.

– Nyt olet äiti, joten toivon, että kasvat aikuiseksi ja kypsyt riittävästi ymmärtääksesi, että perhe on todella tärkeä, Thomas Jr sanoi tuolloin Mirrorille.

Thomas Jr kertoi lehdelle pelkäävänsä, että herttuattaren äiti Doria Ragland on seuraava, joka suljetaan ulkopuolelle.

– Hän saa päivän sieltä ja päivän täältä... mutta siinä se oikeastaan on.


Perhe pelkää, etteivät he enää koskaan tapaa Meghania. He myös pelkäävät, etteivät koskaan nää toukokuussa syntynyttä Archieta.

Pukumiehet-sarjassa ennen avioliittoaan näytellyt herttuatar Meghan ei ole nähnyt isäänsä sen jälkeen, kun Thomas Markle jäi kiinni paparazzikuvien lavastamisesta ennen prinssi Harryn ja Meghanin häitä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt