Prinssi Harry paljastaa: Aikoo hankkia Meghanin kanssa korkeintaan kaksi lasta – perustelee päätöstä ilmastonmuutoksella

rac

Julkaistu:

Prinssi Harry puhuu avoimesti hänen ja herttuatar Meghanin lapsiluvusta Britannian Voguen haastattelussa. Kyseessä on legendaarisen muotilehden numero, jota Meghan on ollut toimittamassa.
Prinssi Harry paljastaa tuoreessa haastattelussa, että hän ja herttuatar Meghan tahtovat saada korkeintaan kaksi lasta. Syynä tähän on ilmastonmuutos.

Sussexin herttua, 34, paljastaa Daily Mailin tietojen mukaan asian Britannian Voguen syyskuun numerossa, jonka vieraileva toimittaja on hänen vaimonsa.

Prinssiä haastatteli lehteä varten luonnonsuojelija, tohtori Jane Goodall.

Myös The Sun kertoo Harry sanoneen Goodallin haastattelussa alkaneensa nähdä planeettamme tilanteen eri lailla sen jälkeen, kun Meghan, 37, synnytti pariskunnan esikoisen Archien toukokuussa, vaikka hän sanoo aina rakastaneensa luontoa.

– Olen aina tahtonut yrittää ja turvata sitä jo ennen kuin sain lapsen ja toivoin lapsia... Harry aloittaa.

Kun Goodall keskeyttää prinssin toteamalla, ettei vanhempien pitäisi hänen mielestään hankkia liian montaa lasta, vastaa Harry:

– Korkeintaan kaksi!


– Ollessamme niin älykkäitä kuin olemme tai niin kehittyneitä kuin meidän oletetaan olevan, meidän pitäisi voida jättää jotain parempaa seuraavalle sukupolvelle.

Brittilehdistössä noteerattiin, että Harryn ja M;eghanin päätös on jyrkässä ristiriidassa prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kanssa. Cambridgen herttuaparilla on jo kolme lasta ja ilmoituksia neljännestäkin on odoteltu.

Harry puhuu Daily Mailin ja Sunin tietojen mukaan Voguen haastattelussa myös rasismista, jota hän luonnehti ennakkoluuloksi, jota on siirretty sukupolvelta toiselle.
Muotilehti Vogue julkaisi hiljattain jo etukäteen syyskuun numeronsa kannen, jonka vierailevana toimittajan Meghan toimii. Lehden syyskuun numero on nimeltään Forces for Change (suom. Muutosvoimat).

Lehden kannessa poseeraa 15 herttuattaren ihailemaa vaikuttajanaista, kuten ilmastoaktivisti Greta Thunberg, näyttelijä Salma Hayek, mallimaailman kirkkain supertähti Adut Akech Bior ja näyttelijä Jane Fonda.


Meghanin toimittama numero on jo ehtinyt saada osakseen soraääniä Iso-Britanniassa, kertoi The Sun.

Herttuatarta syytetään politiikkaan sekaantumisesta, sillä jokaisen kansinaisen tiedetään edustavan poliittisissa asioissa niin kutsuttua vasenta siipeä. Lisäksi kannen naiset vastustavat jyrkästi Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia.

Kuninkaallisten tulee pysytellä neutraalina poliittisissa asioissa, joten kansivalinnat ovat herättäneet kritiikkiä.

– Herttuatar on tehnyt suuren palveluksen Voguen julkaisijalle ja ei niin hyvän tempun Windsorin hoville, kuninkaallislehden asiantuntija Ingrid Seward kommentoi brittilehdelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt