Monacon hovissa juhlittiin prinsessa Stéphanien pojan häitä – vihkipaikka oli kunnianosoitus Grace Kellylle ja ruhtinas Rainierille

Julkaistu:

Kuninkaalliset
Monacon hovissa juhlittiin Louis Ducruetin ja Marie Chevallierin häitä.
Monacon prinsessa Stéphanien poika Louis Ducruet, 26, on mennyt viikonlopun aikana naimisiin Marie Chevallierin, 26, kanssa, uutisoivat muun muassa People ja Daily Mail.

Peoplen häissä mukana ollut lähde kertoo, että vihkitilaisuus oli yksityinen perhetilaisuus.

Viikonlopun aikana järjestetty hääjuhla koostui kahdesta osasta; perjantaina pari vihittiin palatsissa ja lauantaina oli luvassa uskonnollinen vihkiseremonia, joka järjestettiin Monacon katedraalissa. Samassa katedraalissa vihittiin vuonna 1956 myös Louisin isoisä ruhtinas Rainier III ja isoäiti ruhtinatar Grace, joka tunnetaan myös näyttelijä Grace Kellynä. Louisin isovanhemmat on myös haudattu kyseiseen katedraaliin.

– Olin hyvin läheinen isoisäni kanssa, Louis sanoi hiljattain hääpaikan valinnasta Peoplelle.

– Jossain vaiheessa vihkiseremoniaa hän tulee olemaan katedraalissa läsnä. Siksi valitsimme sen, ja Marie tukee minua tässä päätöksessä, vaikkakin paikka on iso ja siellä on protokolla, mutta vain niin isoisäni voi olla kanssamme.

Palatsissa tapahtuvaa siviilivihkimistä varten morsiamella oli yllään valkoinen silkkihaalari, jonka on suunnitellut barcelonalainen Rosa Clará.



Lauantaisen vihkiseremonian jälkeen otetussa kuvassa onnellinen hääpari astelee alttarilta Monacon katedraalissa.

Morsiamella oli tällä kertaa yllään perinteisempi hääpuku huntuineen ja laahuksineen.



Pari tapasi yökerhossa Cannesissa vuonna 2011. Pian heille selvisi, että he opiskelevat samassa yliopistossa. Pitkään seurusteltuaan pari kihlautui helmikuussa 2018.

Peoplen mukaan pari on kuvaillut suhteensa alun olleen ”rakkautta ensisilmäyksellä”.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt