Herttuatar Meghanin koditon velipuoli vetoaa kuningatar Elisabetiin – toivoo sopua riitaantuneeseen Marklen perheeseen

Julkaistu:

Kuninkaalliset
Thomas Markle Jr on saanut tarpeekseen suvun huonoista väleistä.
Herttuatar Meghanin velipuoli Thomas Markle Jr vetoaa kuningatar Elisabetiin, jotta riitaantuneeseen Marklen perheeseen saataisiin jälleen sopu, uutisoi Mirror.

Thomasin Jr:n mielestä kuningatar Elisabetin ja prinssi Charlesin tulisi puuttua peliin ja käskeä Meghanin sopia välinsä isänsä Thomas Marklen kanssa.


Velipuoli vetoaa myös herttuatar Meghaniin itseensä.

– Nyt olet äiti, joten toivon, että kasvat aikuiseksi ja kypsyt riittävästi ymmärtääksesi, että perhe on todella tärkeä, Thomas Jr sanoi lehdelle.

Thomas Jr kertoi lehdelle pelkäävänsä, että herttuattaren äiti Doria Ragland on seuraava, joka suljetaan ulkopuolelle.

– Hän saa päivän sieltä ja päivän täältä... mutta siinä se oikeastaan on.

Perhe pelkää, etteivät he enää koskaan tapaa Meghania. He myös pelkäävät, etteivät koskaan nää toukokuussa syntynyttä Archieta.


Pukumiehet-sarjassa ennen avioliittoaan näytellyt herttuatar Meghan ei ole nähnyt isäänsä sen jälkeen, kun Thomas Markle jäi kiinni paparazzikuvien lavastamisesta ennen prinssi Harryn ja Meghanin häitä.

Thomas Markle Jr pyysi siskoltaan kutsua siskonpoikansa Archien ristiäisiin. Ristijäiset järjestettiin heinäkuussa.

Sussexin herttuattaren velipuoli sanoi tuolloin ymmärtävänsä, että Meghan tarvitsee aikaa antaakseen anteeksi isälleen ja muille sukulaisilleen.


– En voi tietää kutsutaanko minua. En tiedä sanooko Meghan viimein, että hän on saanut tarpeekseen ja haluaa perheensä takaisin, Thomas Markle Jr sanoi.

– Haluaisimme kaikki päästä paikalle, koska se on meille iso asia.
Thomas Jr on aiemmin sanonut, että uskoo Archien syntymän yhdistävän perheen uudelleen.

– Olemme saaneet riittävästi lokaa niskaamme.


Thomas Jr, 53, on asunut Darlene-kihlattunsa ja kahden koiransa kanssa hotellissa Oregonissa. Hän ei ole yrityksistä huolimatta onnistunut löytämään uutta asuntoa menetettyä edellisen kotinsa.

Mies väitti, että syy olisi hänen kuninkaallisessa siskopuolessaan.

– Kaikki vain siitä syystä, että elämäni singottiin tahtomattani valokeilaan. Jokainen liikkeeni on mikroskoopin alla – eikä vain minun, vaan koko perheeni, Thomas tuskaili.

– Minusta liikkuu paljon huhuja, jotka ovat sekä totta että valetta. Mutta kukaan ei halua vuokrata minulle asuntoa tai antaa minulle töitä.


Thomaksen ongelmat alkoivat, kun hän joutui terveysongelmien vuoksi jättämään työnsä lasittajana. Sen jälkeen miehen vuokranantaja antoi nopeasti häätökäskyn.

Tapaus meni käräjille. Thomaksen mukaan oikeudenkäyntiprosessin aikana vuokranantaja mustamaalasi ja haukkui häntä mediassa.

– Tätä on vaikeaa hyväksyä – varsinkin, kun en koskaan pyytänyt mitään tällaista, hän surkutteli tuolloin.

Marklen riitaisia perhe on ollut vähän väliä otsikoissa milloin minkäkin kahnauksen takia, ja jokainen syyttää toistaan likaisesta välirikosta.

Kun Meghan ja Harry menivät naimisiin toukokuussa 2018, häissä ei nähty muita Meghanin sukulaisia kuin hänen äitinsä Doria, esimerkiksi isä Thomas Markle, siskopuoli Samantha Markle ja velipuoli Thomas Markle Jr. loistivat poissaolollaan.

Velipuoli on syyttänyt Meghania heidän isänsä vararikosta. Veljen mukaan isä ei koskaan toivu taloudellisesti siitä, että rahoitti Meghan-tytärtään eikä henkisesti siitä, että tytär hylkäsi hänet.

Ennen kuin Meghan tapasi Harryn, isä ja tytär olivat erittäin läheisiä. Marklen mukaan välit rupesivat viilentymään kuvakohun jälkeen, eikä isä lopulta pystynyt osallistumaan Harryn ja Meghanin häihin ollenkaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt