rac

Prinssi George 6 vuotta! Hovi julkaisi uusia kuvia – veikeä pikkukuninkaallinen on kasvanut huimasti

Julkaistu:

Britannia
Prinssi poseeraa Englannin jalkapallomaajoukkueen pelipaidassa.
Britannian hovi on julkaissut uusia kuvia prinssi Georgesta, joka täyttää tänään maanantaina kuusi vuotta.

Prinssi William ja herttuatar Catherine jakoivat merkkipäivän kunniaksi kolme kuvaa esikoispojastaan.

Pikkuprinssi hymyilee kahdessa kuvassa Englannin jalkapallomaajoukkueen pelipaidassa. Catherine otti ne hiljattain perheen kodin Kensingtonin palatsin pihamaalla.

Kolmannen kuvan herttuatar otti perheen lomamatkan yhteydessä. Siinä Georgella on päällään vihreä poolopaita ja sinivalkoiset shortsit.


Prinssi George Alexander Louis syntyi St. Maryn sairaalassa Lindo-siivessä kesällä 2013. Se oli kaksi vuotta Cambridgen herttuaparin unelmahäiden jälkeen.

George on kruununperimysjärjestyksessä kolmantena isänsä ja prinssi Charlesin jälkeen. Hänellä on kaksi nuorempaa sisarusta, neljävuotias prinsessa Charlotte ja yksivuotias prinssi Louis.


William ja Catherine ovat osoittaneet kaikkien kolmen lapsensa kanssa, että haluavat pitää heidät mahdollisimman paljon poissa julkisuudesta.

Perheen kolmesta lapsesta jaetaan uusia kuvia vain merkkipäivinä, eikä heitä nähdä julkisissa tilaisuuksissa kuin vain harvoina valittuina kertoina.

BBC:n mukaan George on tänä vuonna nähty Buckinghamin palatsin parvekkeella ja puutarhanäyttely Chelsea Flower Show’ssa.


Lähde: Reuters

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt