Meghan oleskeli rennosti Archie-vauvansa kanssa ja äitiraivo leimahti – herttuattaren vanhemmuustaidot herjattiin pohjamutiin

rac

Julkaistu:

Herttuatarta on syytelty muun muassa siitä, ettei hän olisi tukenut riittävästi kaksi kuukautta vanhan poikansa niskaa, kun he olivat seuraamassa prinssi Harryn poolo-ottelua viime viikolla.
Monet kuninkaallisfanit riemuitsivat, kun herttuattaret Meghan ja Catherine lapsineen seurasivat viikko sitten prinssi Williamin ja prinssi Harryn hyväntekeväisyyden merkeissä käytyä poolo-ottelua.

Kyseessä oli nimittäin Sussexin herttuaparin esikoisen Archien ensimmäinen julkinen esiintyminen syntymänsä jälkeen.
Meghan piti silti koko ajan visusti huolen siitä, että noin kaksi kuukautta vanhan pikku-Archien kasvot olivat piilossa kameroilta.

Herttuatar on kuitenkin kuvien tultua julki joutunut ikävän kritiikin kohteeksi sosiaalisessa mediassa.


Meghania on kritisoitu muun muassa siitä, ettei hän pitele poikaansa sylissä ”oikein”, ja ettei herttuatar tue pienokaisen niskaa ja päätä kädellään. Osa haukkui Meghania myös siitä, ettei tämä ole pukenut Archielle sukkia tai auringonpaisteelta suojaavaa hattua.

Eräät keskustelijat menivät vielä pidemmälle väittämällä, ettei Meghan nauttisi olostaan lapsi sylissään ja olisi vaikuttanut jopa siltä, että olisi ollut pudottamaisillaan lapsensa.

Ikävästä kritiikistä uutisoivat esimerkiksi uutiskanava CNN, kanadalainen Global News ja norjalaislehti Se og Hør.


Osa nettikeskustelijoista riensi kuitenkin puolustamaan tuoretta äitiä toteamalla, että jokainen äiti voi kantaa omaa lastaan parhaaksi ja turvallisimmaksi katsomallaan tavalla.

Myöskään Global Newsin haastattelema asiantuntija Maureen Dennis ei näe virheitä Meghanin tavassa pitää Archieta sylissään, ja pitää herttuattaren muutaman kuvan takia kohtaamaa kritiikkiä epäasiallisena.

– Kyseessä on hänen vauvansa. Heillä on oma side ja he tietävät, mikä toimii parhaiten heille, Dennis kommentoi.


Samaa sanoi norjalaislehden haastattelema kätilö, jonka mukaan Meghanin otteet vaikuttivat täysin normaaleilta.

– Tämä on luultavasti vain julkisuuden mukanaan tuomaa epäoikeutettua kritiikkiä, kätilö Kari Aarø sanoi Se og Hørille.

– Kuvista voi nähdä, että hän nojaa hiukan taaksepäin ja Archien pää lepää häntä vasten. Siksi hän ei tue vauvan päätä kädellään, Dennis vielä lisäsi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt