Meghan ja Catherine tekivät harvinaisen yhteisesiintymisen – kehonkielen asiantuntija paljastaa ”rennon hengailun” todellisen luonteen

Julkaistu:

Herttuatar Meghan ja herttuatar Catherine ovat tällä hetkellä silmin nähden erilaisia äitejä.
Herttuatar Meghan ja herttuatar Catherine kannustivat miehiään hyväntekeväisyys poolo-ottelussa keskiviikkoiltapäivänä. Prinssi William ja prinssi Harry edustivat keskiviikkoiltapäivänä yhdessä Billingbearin pooloklubilla Wokinghamissa, Surreyssä. Veljekset ottivat osaa hyväntekeväisyyden nimissä järjestettyyn King Power Royal Charity Polo -päivään.

Prinssit olivat äärimmäisen hyvää pataa toistensa kanssa, mikä hälvensi jo pitkään ilmassa leijuneita huhuja kireistä väleistä. Sen sijaan herttuatarten välillä nähtiin hyvin vähän kanssakäymistä. Edes katseet eivät kohdanneet naisten välillä, vaikka he seisoivatkin aivan vierekkäin.

Herttuatar Meghanin seistessä suorassa pidellen vasta parin kuukauden ikäistä poikaansa Archieta, Catherine istui nurmikolla lastensa kanssa. Herttuatar Catherine nähtiin myös kaitsemassa leikkisää prinsessa Charlottea, 4, ja prinssi Georgea, 5, samalla kun hän kantoi sylissään prinssi Louisia, 1.


Catherine myös kaappasi hevosia kohti juosseen Lousin syliinsä, kun pikkuprinssi yritti karata äitinsä näköpiiristä. Samaan aikaan Meghan suukotti pikku-Archieta ja näytti olevan täysin poikansa lumoissa.

Catherine ja Meghan eivät kuitenkaan vaivautuneet keskustelemaan keskenään ja tähän voi Mirrorin haastatteleman kehonkielen asiantuntija Judi Jamesin mukaan olla selkeä syy. Heillä oli nimittäin kädet täynnä lastensa kanssa, eikä tämän vuoksi juuri mahdollisuutta keskustella keskenään.

– Catherine ei myöskään missään vaiheessa ihastellut Archieta, mitä voisi odottaa. Meghan seisoo suojelevasti yksin ja pitelee vauvaa sylissään. Catherine istuu maassa lastensa kanssa, James tuumaa.

– Kumpikaan ei halua kompromissia. Tämä voi olla tarkoituksellinen tapa vältellä toista.

Herttuatar Meghanin ja Catherinen lapset ovat eri-ikäisiä, mikä tekee Jamesin mukaan kommunikaatiosta haastavaa.

Catherinen lapset voivat jo liikkua itsenäisesti ja hakea seuraa toisistaan, kun Archie taas on vielä vauva ja tarvitsee äitinsä jakamatonta huomiota ja hoivaa.


Meghan näyttää Jamesin mukaan olevan äitiyden huumassa. Hän suukottaa Archieta ja katsoo lastaan rakastavasti. Meghanin kehonkieli paljastaa, että hän on vielä uuden keskellä, kun taas Catherine kaitsee ja pitää silmällä aktiivisessa iässä olevia lapsiaan, yrittäen pitää kolmikon tyytyväisenä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt