Suloiset kuvat! Harryn ja Meghanin Archie-poika tuotiin julkisuuteen: herttuattaret seurasivat lastensa kanssa rennosti prinssien poolo-ottelua

Julkaistu:

Herttuattaret Meghan ja Catherine seurasivat keskiviikkona prinssi Williamin ja prinssi Harryn hyväntekeväisyyden merkeissä käytyä poolo-ottelua.
Prinssi William ja prinssi Harry edustivat keskiviikkoiltapäivänä yhdessä Billingbearin pooloklubilla Wokinghamissa, Surreyssä. Veljekset ottivat osaa hyväntekeväisyyden nimissä järjestettyyn King Power Royal Charity Polo -päivään.

Prinssit olivat äärimmäisen hyvää pataa toistensa kanssa, mikä hälvensi jo pitkään ilmassa leijuneita huhuja kireistä väleistä.


Kaikkien yllätykseksi paikan päälle saapuivat myös prinssien puolisot ja lapset. Tilaisuus oli hyvin harvinainen, sillä aikaisemmin herttuatar Meghan ja herttuatar Catherine ovat edustaneet yhdessä vain virallisissa tilaisuuksissa.

Meghan saapui paikalle vain kahden kuukauden ikäisen Archie-vauvan kanssa. Archie teki täten ensimmäisen julkisen esiintymisensä syntymänsä jälkeen. Meghan piti huolen siitä, että pikku Archien kasvot olivat piilossa kameroilta.

Meghanin ja Harryn on aiemmin kerrottu aikovan vältellä julkisuutta poikansa kanssa.

Khakinvihreään, Lisa Marie Fernandez -merkin suunnittelemaan, yli 600 euron väljään asuun pukeutunut herttuatar piteli esikoistaan hellästi sylissään kuumana kesäpäivänä. Hiuksensa Meghan oli jättänyt auki ja kasvoillaan hänellä oli Givenchyn aurinkolasit.

Kuvista näkyy, kuinka Meghan hymyilee aurinkoisesti pojalleen. Hän painoi pikkuisen otsalle myös hellän suukon.


Ottelun päätyttyä prinssi Harry saapui vaimonsa ja poikansa luokse ja käveli heidän kanssaan yhdessä autolle.


Herttuatar Catherine ihastutti tilaisuudessa vaaleanpunaiseen L.K.Bennettin leninkiin pukeutuneena. Hänen ja Williamin lapset, prinssi George, 5, prinsessa Charlotte, 4, ja prinssi Louis temmelsivät innoissaan poolokentän sivustalla. Erityistä työtä Catherinelle aiheutti vuoden ikäinen pikkuprinssi Louis, joka tutki maastoa kovinkin innokkaasti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt