Kehonkielen asiantuntijalta karu arvio Archien ristiäiskuvasta: herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin jäyhät eleet herättivät huomiota

Julkaistu:

Asiantuntijat ja fanit kiinnittivät ristiäispotretissa huomionsa erityisesti Cambridgen herttuaparin jähmeään olemukseen.
Sussexin herttuaparin esikoislapsi Archie Harrison Mountbatten-Windsor kastettiin Windsorin yksityisessä kappelissa lauantaina.

Hovi julkaisi 6. toukokuuta syntyneen Archien juhlasta virallisen potretin, jota on analysoitu kiihkeästi Britanniassa viikonlopusta lähtien.

Ristiäiskuva otettiin samalla sohvaryhmällä kuin missä prinssi Harryn ristiäiskuva otettiin vuonna 1984. Prinsessa Diana istui tuolloin metsänvihreällä kirjatulla sohvalla vastasyntynyt pikkuprinssi sylissään.
Analyysit ovat käyneet kovilla kierroksilla varmasti osittain siksi, että Sussexin ja Cambridgen herttuaparien välien on huhuttu olevan nykyisellään viileät.


Huhut eivät todennäköisesti lopu tähän kuvaan, sillä monen kuninkaallisfanin huomio kiinnittyi virallisessa perhepotretissa prinssi Williamiin ja herttuatar Catherineen.

Fanien mielestä herttuapari näyttää kiusaantuneelta ja kireältä toisin kuin iloisilta ja rennoilta vaikuttavat prinssi Charles ja herttuatar Camilla.

– Eivätkö he edes voineet yrittää näyttää iloisilta? eräs fani hämmästeli Mirrorin mukaan.

Daily Mailin haastattelema kehonkielen asiantuntija Judi James käytti huomattavasti värikkäämpää kieltä analysoidessaan Cambridgen herttuaparin elkeitä.

Hän täräytti lehdelle, että tummissa aurinkolaseissa ristiäisiin saapuneen Williamin ilme on kuin yökerhon portsarilla. Sosiaalisessa mediassa moni on hämmästellyt, miksi prinssi näyttää siltä, että yrittäisi olla hymyilemättä.
Herttuatar Catherinen asennon James luonnehti puolestaan näyttävän siltä, että hän olisi ollut valmis pakenemaan paikalta.

– Kun toisella puolella potretti on rento ja hyvin iloisen näköinen Camilla, näyttää Kate istuvan kyyryssä ja jäykkänä kädet vedettynä syliinsä ja osittainen hymy kasvoillaan, arvioi James, jonka mukaan herttuattaren poseeraus ei kuitenkaan välttämättä kerro huonoista väleistä Harryn ja Meghanin kanssa.


– Sen voi myös osoittaa halua alentaa omia tilasignaaleja, jotta onnellinen pariskunta ei jäisi hänen varjoonsa.

Herttuaparien sekä prinssi Charlesin ja Camillan lisäksi Archien ristiäiskuvassa olivat mukana Meghanin äiti Doria Ragland sekä Dianan siskot Sarah McCorquodale ja Jane Fellowes. Meghanin isää Thomas Marklea ei kutsuttu juhlaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt