Meghanin isä avautuu surustaan – tyttärestään erkaantunutta Thomas Marklea ei kutsuttu Archien ristiäisiin

Julkaistu:

Thomas Markle antoi The Mail on Sunday -lehdelle haastattelun kotoaan Meksikosta.
Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle, 74, sanoo brittilehdelle, että hän olisi osallistunut mieluusti tyttärenpoikansa ristiäisiin.

Sussexin herttuaparin esikoislapsi Archie Harrison Mountbatten-Windsor kastettiin Windsorin yksityisessä kappelissa lauantaina. Archie syntyi 6. toukokuuta 2019.

Markle ei saanut kutsua ristiäisiin, eikä häntä nähty myöskään herttuaparin häissä vuonna 2018. Hän ei ole koskaan edes tavannut vävypoikaansa prinssi Harryä.

– Minulta on kysytty, olisinko halunnut mennä Britanniaan nähdäkseni uuden lapsenlapseni ristiäiset, Markle sanoo The Mail on Sunday -lehdelle kotoaan Meksikosta.

– Olin kuoripoikana 12-vuotiaana, kuningattaren kirkon konfirmoituna jäsenenä 14-vuotiaana ja Archie on uusi lapsenlapseni, joten tietysti olisin nauttinut, jos olisin ollut siellä näkemässä siunaamisen ja toivottamassa Archielle ja tämän vanhemmille onnea ja terveyttä, hän murehtii.
Prinssi Williamin perheen tavoin Harry ja Meghan viettivät ristiäisiä vain lähipiirin kesken suljettujen ovien takana. Intiimiin tilaisuuteen oli kutsuttu vain 25 vierasta.

Meghanin äiti Doria Ragland oli mukana juhlassa ja poseeraa virallisessa ristiäiskuvassa prinssi Charlesin vieressä.

Archien kummien nimiä ei poikkeuksellisesti kerrottu lainkaan julkisuuteen. Herttuapari sanoi, että kyseessä on kummien oma toive saada pysyä salassa.
Ennen herttuaparin häitä brittilehdet narauttivat Thomas Marklen paparazzikuvien myymisestä. Mies tahkosi niillä muhkean summan rahaa.

– Olen pyytänyt paparazzikuvia anteeksi sata kertaa. Ei niiden takia katkaista yhteydenpitoa, sehän on ihan naurettavaa, Markle puhisi Good Morning Britain -ohjelmassa joulukuussa.

Markle kertoi tuolloin hänen ja tyttärensä välirikosta. Mies uskoi sen johtuvan vain ja ainoastaan yhdestä asiasta – hänen saamastaan julkisuudesta.

– Ainoa keksimäni syy on se, että he lukevat kaiken mitä minusta kirjoitetaan. Olen antanut vain viisi haastattelua ja niiden haastattelujen perusteella ihmiset kertovat minun sanoneen jotain, vaikka en ole sellaista koskaan sanonut. Meghan ja Harry uskovat sen ja siksi minua vältellään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt