Yllätysvierailu! Riemukas herttuatar Meghan saapui rennon tyylikkäänä Wimbledoniin – poikkeukselliset eleet kiinnittivät huomion

Julkaistu:

Herttuatar Meghan saapui torstaina yllättäen Wimbledonin tennisturnaukseen. Herttuatar eläytyi poikkeuksellisen hyväntuulisen näköisenä tennisottelun käänteisiin.
Herttuatar Meghan saapui yllättäen Wimbledonin tennisturnaukseen vain muutama päivä ennen esikoispoikansa kastejuhlaa. Herttuatar on edelleen äitiyslomalla, ja hänen mielessään siintää varmasti jo pari kuukautta vanhan Archie-pojan lauantainen kastejuhla.

Meghan innostui kuitenkin saapumaan paikan päälle Wimbledonin tennisturnaukseen kannustamaan rakasta ystäväänsä Serena Williamsia, kertoo brittimedia Mirror.


Herttuatar saapui ottelupaikalle turvamiesten saattelemana.

Ylleen herttuatar oli valinnut siniset farkut, mustan topin ja tyylikkään valkoisen bleiserin. Asusteita rakastava Meghan suosi asun kanssa isoja mustia aurinkolaseja ja vaaleaa trendikästä hattua.


Meghan näytti poikkeuksellisen rentoutuneelta ja hyväntuuliselta istuessaan katsomossa. Brittimediat kiinnittivät huomiota herttuattaren eläväiseen elekieleen, sillä hän osoitteli innokkaasti kentälle ja taputti villisti ottelun käänteille.

Meghan saapui paikalle kahden yliopistoaikaisen ystävänsä kanssa. Ystävykset näyttivät nauttivan laatuajasta keskenään. Kolmikolla ei ollut jutunaiheista puutetta, vaan he keskustelivat innokkaasti.


Sinisessä pitsimekossa edustaneen Lindsey Rothin on huhuttu olevan yksi Archie-pojan kummeista. Hän on Meghanin läheinen ystävä, sillä hän toimi myös kaasona herttuattaren häissä toukokuussa 2018.


Läheisen ystävän saapuminen Meghanin luokse muutama päivä ennen kastejuhlaa kielii todennäköisesti siitä, että hän on läsnä lauantaisessa seremoniassa ja hänestä on tulossa pienen pojan kummitäti.


Viime vuonna herttuatar Catherine ja Meghan tekivät ensimmäisen yhteisen julkisen esiintymisensä samaisessa tapahtumassa. Meghan halusi tukea myös tällöin Serena Williamsia, ja hän saapui Catherinen kanssa seuraamaan ystävänsä ottelua naisten finaalissa.


Herttuattaret olivat todella kuvattuja, sillä kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun he edustivat julkisuudessa ilman prinssipuolisoitaan. Meghan edusti vuosi sitten miltei samankaltaisessa rennon tyylikkäässä asussa. Hän oli myös tällöin verhoutunut mustien aurinkolasien taakse.

Tänä vuonna herttuattaret tulivat kuitenkin omissa seurueissaan seuraamaan otteluita. Catherine bongattiin tiistaina kaikkien ällistykseksi istumasta tavallisesta aitiosta ”kansan keskeltä”. Hän viihtyi yleisön seassa melko pitkään, ennen kuin hän lähti kuninkaallisille varattuun omaan aitioon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt