Herttuatar Catherine, 37, ällistytti toden teolla – lipui luksusmekossaan tennisturnauksen yleisöön: seurasi ottelua takarivissä kuin kuka tahansa

Julkaistu:

Herttuatar Catherine istahti muina naisina yleisön joukkoon Wimbledonin tennisturnauksessa.
Herttuatar Catherine on tunnettu tyylikkyydestään ja kuninkaallisesta, tarkoin harkitusta käytöksestään. Nyt 37-vuotias herttuatar kuitenkin yllätti saapumalla Wimbledonin tennisturnaukseen, uutisoi People-lehti.

Tennisfanina tunnetun herttuattaren läsnäolo turnauksessa ei niinkään ollut suuri yllätys, mutta yleensä yleisötilauksiin osallistuvat kuninkaalliset seuraavat tapahtumia omissa yksityisissä katsomoissaan. Myös Wimbledonissa on oma, niin sanottu ”kuninkaallinen aitio”, jonka suojista monarkit voivat rauhassa keskittyä pelin käänteisiin.


Herttuatar Catherine asteli kuitenkin tiistaina kansan suureksi hämmästykseksi vaaleassa luksusmekossaan ohi kuninkaallisen aition ja istahti tavallisille istumapaikoille.

Catherine seurasi ottelua, jossa brittiurheilija Harriet Dart pelasi amerikkalaista Christina McHalea vastaan.


Herttuattaren seurassa nähtiin pelaajat Anne Keothavong ja Katie Boulter. Lisäksi herttuattaren seurueeseen kuului hänen henkilökuntaansa ja turvamiehiä, jotka pitivät tällä kertaa tilannetta erityisen tarkasti silmällä.

Lehtitietojen mukaan herttuatar jutteli iloisesti muiden tennisfanien kanssa ja taputti villisti mukana pelin käänteille.


Herttuatar seurasi ottelua hetken aikaa ”kansan keskuudesta”, mutta poistui myöhemmin turvamiesten saattelemana kuninkaalliseen aitioon, josta on suora ja hulppea näkymä kentälle.

Hänen valkoista tyylikästä mekkoaan koristi Alexander McQueenin musta merkkivyö sekä kokonaisuuteen sopivat kengät ja pikkulaukku.


Wimbledon on tuttu paikka Catherinelle, joka on vieraillut turnauksessa aiempinakin vuosina. Catherine tunnetaan suurena tennisfanina, joka paitsi harrastaa itse lajia myös seuraa sitä mielellään katsomosta.

Catherinella on puolisonsa prinssi Williamin kanssa maaseudulla sijaitsevassaan Anmer Hallin kodissaan oma yksityinen tenniskenttä.


Viime vuonna Catherine ja herttuatar Meghan tekivät ensimmäisen yhteisen julkisen esiintymisensä samaisessa tapahtumassa. Tällöin prinssien puolisot saapuivat seuraamaan Meghanin läheisen ystävän Serena Williamsin ottelua naisten finaalissa.

Herttuattaret esiintyivät tällöin ensimmäistä kertaa julkisuudessa ilman puolisoitaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt