Muusikon villi asuvalinta petti kriittisellä hetkellä kuningatar Elisabetin seurassa – näyttelijätähti haukkoi henkeään vieressä

Julkaistu:

asumoka
Tuulenpuuska teki tepposet kuningatar Elisabetin vierellä seisoneelle japanilaistähdelle poolo-tapahtumassa sunnuntaina.
Tuuli aiheutti hämminkiä Royal Windsor Cup -poolo-ottelussa sunnuntaina Guards Polo Clubilla Windsorissa.

Vieraana ollut japanilainen muusikko Yoshiki Hayashi seisoi kuningatar Elisabetin rinnalla kuninkaallisella näköalatasanteella.


Kuningatar oli parhaillaan laskeutumassa portaita, kun yllättävä tuulenpuuska nostatti Yoshikin huolettomasti kaulalle heilautetun huivin holtittomaan huitaisuun. Huivi päätyi suoraan Elisabetin kasvoille.

Yoshikin kasvoilta näkee järkytyksen, kun hän nopeasti kauhaisee huivin pois kuningattaren kasvoilta. Etiketin mukaan kuningatarta ei saa esimerkiksi koskettaa, ellei hän itse ota kontaktia. Uutistoimisto Reutersin mukaan kuningattaren koskettaminen on yksi suurimmista kuningashuoneen tabuista.


Vierestä tapahtumaa todistanut näyttelijä Gillian Anderson haukkoi järkyttyneenä henkeään. Netflixin uusimmassa hittisarjassa Sex Educationissa näyttelevä Anderson oli tapahtumassa vieraana.


Muusikko Yoshiki julkaisi myöhemmin anteeksipyynnön instagramissaan.

– Olen niin pahoillani tapahtuneesta, mutta tuulenpuuska yllätti. Puhuin kuningattarelle myöhemmin ja hän oli hyvin ystävällinen, kirjoittaa Yoshiki.

Hevosia rakastavana tunnettu kuningatar Elisabet näytti viihtyvän tilaisuudessa. Hän jakeli palkintoja sekä viihdytti poolon ystäviä ja järjestäjiä.


Elle-lehti kertoi tapahtuman järjestäjäksi japanilaisen yhtiön Outsourcing Inc. Tapahtuman vieraiksi liittyivät myös näyttelijä Felicity Jones ja hänen miehensä Charles Guard.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt