Williamin ja Katen saattueen jyräämän naisen läheiset raivoissaan: ”Hän oli lähellä kuolla” – kriittisessä tilassa oleva 83-vuotias vaativaan leikkaukseen

Julkaistu:

onnettomuus
Herttuaparin saattueen poliisimoottoripyörä kolaroi 83-vuotiaan naisen kanssa. Ireneksi nimetty nainen mursi onnettomuudessa lantionsa.
Cambridgen herttuaparin saattue kolaroi pahasti maanantaina, kertoi BBC aiemmin.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen saattueeseen kuulunut poliisimoottoripyörä kolaroi 83-vuotiaan naisen kanssa. Naisen saamat vammat ovat BBC:n mukaan vakavia. Hänet toimitettiin sairaalaan kriittisessä tilassa.

Nyt onnettomuuteen joutuneen naisen, Irene Mayorin lähiomaiset ovat älähtäneet. Irenen sisko, Joyce Shore kertoo Daily Mailille, että nainen oli vähällä kuolla joutuessaan liian nopeasti ajaneen poliisimoottoripyörän jyräämäksi. Moottoripyörän sivupeili osui naiseen, ja voimakkaan iskun seurauksena nainen sinkosi maahan.

– Saattueen poliisien täytyy hidastaa. Siskoni makaa sairaalassa ja hän oli lähellä kuolla hyvin helposti, Shore sanoo brittilehdelle.

Irenen lähiomaisten mukaan nainen on edelleen kriittisessä tilassa onnettomuuden jäljiltä. Poliisin törmäys mursi Irenen lantion, jonka vuoksi nainen joutuu vaativaan leikkaukseen.


Traaginen onnettomuus tapahtui, kun poliisisaattue saattoi herttuaparia Lontoosta Windsoriin Pyhän Yrjön kappeliin, jossa kuningatar Elisabet suoritti maanantaina sukkanauharitarikunnan seremonioita.

Brittilehden silminnäkijöiden mukaan kolaroinut poliisimoottoripyörä ”ei ajanut lujaa”, mutta ajoi väärällä puolen tietä. Ambulanssi saapui onnettomuuspaikalle 20 minuutin kuluttua. BBC:n mukaan asiasta on käynnistetty ulkopuolisen viranomaisen suorittama tutkinta.


Kensingtonin palatsin mukaan herttuapari on ”syvästi huolestunut ja surullinen tapahtuneesta” ja he ovat olleet yhteydessä Ireneen.

Daily Mailin tietojen mukaan Cambridgen herttuapari toivookin voivansa vierailla sairaalassa tapaamassa naista.

– Heidän kuninkaalliset korkeutensa ovat lähettäneet paranemistoivotuksensa Irenelle ja tämän perheelle ja he pitävät yhteyttä koko toipumisen ajan, Kensingtonin palatsin tiedottaja totesi BBC:lle. BBC:n mukaan herttuapari on myös lähettänyt naiselle kukkia sairaalaan.