Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen saattue kolaroi – 83-vuotias nainen loukkaantui vakavasti

Julkaistu:

Onnettomuus tapahtui maanantaina.
Cambridgen herttuaparin saattue kolaroi pahasti maanantaina, kertoo BBC.

Sen mukaan saattueeseen kuulunut poliisimoottoripyörä kolaroi 83-vuotiaan naisen kanssa. Naisen saamat vammat ovat BBC:n mukaan vakavia, mutta hänen tilansa on vakaa. Hänet toimitettiin sairaalaan kriittisessä tilassa, ja hän on yhä sairaalahoidossa.

Kensingtonin palatsin mukaan herttuapari on ”syvästi huolestunut ja surullinen tapahtuneesta” ja he ovat olleet yhteydessä Ireneksi nimettyyn naiseen.

– Heidän kuninkaalliset korkeutensa ovat lähettäneet paranemistoivotuksensa Irenelle ja tämän perheelle ja he pitävät yhteyttä koko toipumisen ajan, Kensingtonin palatsin tiedottaja totesi BBC:lle. BBC:n mukaan herttuapari on myös lähettänyt naiselle kukkia sairaalaan.

Onnettomuus tapahtui, kun poliisisaattue saattoi herttuaparia Lontoosta Windsoriin Pyhän Yrjön kappeliin, jossa kuningatar Elisabet suoritti maanantaina sukkanauharitarikunnan seremonioita.


BBC:n mukaan asiasta on käynnistetty ulkopuolisen viranomaisen suorittama tutkinta.

Viimeksi kuninkaallinen perhe oli osallisena auto-onnettomuudessa tammikuussa, kun tuolloin 97-vuotias Edinburghin herttua, prinssi Philip kolaroi Land Roverillaan toisen ajoneuvon kanssa Sandringhamin kartanon lähettyvillä.