Kuninkaalliset varastivat show’n Ascotin laukkakisassa – Hollannin kuningatar Maximan valtava hattuviritelmä jätti muut varjoonsa

rac

Julkaistu:

laukkakisoissa
Kuninkaallinen perhe juhli sävy sävyyn sointuvissa vaatteissa Ascotin maineikkaassa laukkakisassa.
Ascotin laukkakisa starttasi tänään tiistaina Britanniassa. Kuninkaallinen perhe kuningatar Elisabetin johdolla teki näyttävän sisääntulon Ascotiin hevosvaunujen kyydissä. Suurena hevosten ystävänä tunnettu kuningatar Elisabet oli yhtä hymyä tervehtiessään yleisöä tyylikkäässä vaaleansinisessä asukokonaisuudessa.


Myös muut kuninkaallisen perheen naiset olivat pukeutuneet sävy sävyyn vaaleansiniseen.


Herttuatar Catherine edusti Elie Saabin pitsipuvussa ja viihtyi Ascotissa etenkin prinsessa Eugenien ja Zara Tindallin seurassa. Prinssi William puolestaan nähtiin vitsailemassa serkkunsa Zara Tindallin aviomiehen Mike Tindallin kanssa.


Kuninkaallisen perheen vieraina Ascotissa ovat Alankomaiden kuningaspari Willem-Alexander ja kuningatar Maxima.

Ascotin laukkakisa tunnetaan vieraiden näyttävistä hatuista, ja myös kuninkaalliset pistivät parastaan hattumuodin suhteen. Pisimmän korren kuninkaallisista vei kuitenkin kuningatar Maxima, jonka kutreilla keikkui valtava beige kukkahattu.


Prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät osallistuneet Ascotin avajaispäivään.


Ascotin laukkakisassa on tunnetusti erittäin tiukka pukukoodi. Kuninkaalliseen aitioon mielivät vieraat nimittäin joutuvat noudattamaan tarkkaa pukukoodia. Hameiden ja mekkojen on oltava vähintään polvipituisia, eikä asu saa paljastaa reisiä. Asu ei myöskään saa paljastaa vatsaa. Hatun on oltava tietyn kokoinen ja halkaisijaltaan vähintään 10-senttimetriä.


Naiset saavat käyttää myös housupukuja, mutta lahkeiden on oltava täysimittaiset ja takin ja housujen on oltava samansävyiset. Miesten on pukeuduttava kuninkaallisessa aitiossa mustaan tai harmaaseen pukuun, sekä hattuun.

Katso alta, millaisissa luomuksissa brittieliitti purjehti laukkakisaan:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt