Hurja lehtiväite: prinssi Philip lausui Harrylle kohtalokkaat sanat ennen satuhäitä – ”Näyttelijöiden kanssa ei mennä naimisiin”

Julkaistu:

kuninkaalliset
The Sunin mukaan Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häitä varjostivat prinssi Philipin epäilykset.
Prinssi Harry on ollut jo pitkään rakastunut mies. Esikoisensa herttuatar Meghanin kanssa juuri saanut Harry ei ole vaikuttanut epäröineen hetkeäkään avioliittoaan amerikkalaisen näyttelijän kanssa.

Pari vihittiin viime vuonna toukokuussa ja he saivat esikoisensa, Archie-vauvan, tämän vuoden toukokuussa.

Kulisseista on kuitenkin tihkunut uusia väittämiä koskien prinssi Harryn ja herttuattaren seurustelua ennen kuninkaallisia häitä.


The Sunin mukaan prinssi Philip olisi nimittäin neuvonut Harryä olemaan miettimään päätöstään naimisiinmenosta kahdesti.

– Tämä (parisuhteenne) tuntuu etenevän hyvin nopeasti, oletko varma tästä? The Sun väittää Philipin sanoneen prinssi Harrylle.

– Näyttelijöiden kanssa käydään treffeillä – heidän kanssaan ei mennä naimisiin, hänen kerrotaan jatkaneen.

Sisäpiiristä on aiemmin kerrottu The Sunille, että useat kuninkaalliset ovat ilmaisseet huolenaiheensa, mutta prinssi Harryn kerrotaan puolustelleen suhdetta vahvasti.

Buckinghamin palatsi kieltäytyi kommentoimasta The Sunille prinssi Philipin kommenteista.


10. päivä kesäkuuta 98-vuotta täyttänyt prinssi Philip on tunnettu suorapuheisuudeltaan.

Erityisen paljon kummastusta ovat aiheuttaneet hänen letkautuksensa eri kansojen luonteenpiirteistä ja ulkonäöistä. Philipin möläytyksistä on tullut Britanniassa niin suosittuja, että niistä on koottu myös kirja, Wise Words and Golden Gaffes (2012).

Hän on muun muassa tokaissut 13-vuotiaan pojan olevan liian lihava astronautiksi ja mollannut Tom Jonesin lauluääntä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt