Harry ja Meghan palkkasivat kaikessa hiljaisuudessa lastenhoitajan kuukauden ikäiselle Archie-vauvalle – sopimuksessa tiukka yksityiskohta

Julkaistu:

Kuukauden ikäisen Archie-vauvan vanhemmat ovat palkanneet apua lastenhoitoon.
Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kauan odotettu onni täydentyi kuukausi sitten pienellä pojalla, joka sai nimekseen Archie. Nyt brittimedia kertoo Sussexin herttuaparin palkanneen lastenhoitajan.

Entertainment Today -lehden haastattelema kirjailija ja kuninkaallisasiantuntija Katie Nicholl kertoo kuulleensa hyvin luotettavasta lähteestä, että Harry ja Meghan ovat vaatineet lastenhoitajaa allekirjoittamaan laajan ja salassapitosopimuksen. Sopimus velvoittaa lastenhoitajan olemaan hiiskumatta kaikesta työhönsä liittyvästä.


Tietojen mukaan lastenhoitaja on töissä vain päivisin. Meghan ja Harry valvovat itse yöt Archie-vauvan kanssa.

– Meghan on herännyt joka toinen tunti imettämään. Ilmeisesti hän on hyvin nälkäinen pikkupoika, Nicholl kertoo ET:lle.

Meghan palasi äitiyslomaltaan julkisuuteen viime sunnuntaina kuningatar Elisabetin syntymäpäiväjuhlallisuuksiin. Herttuatar edusti tyylikkäänä tummansinisessä asussa, jonka oli suunnitellut hänen ystävänsä Clare Waight Keller.

Nicholl kertoo, että herttuatar on nauttinut äitiydestä täysin siemauksin, eikä ole yrittänyt kiriä takaisin entisiin mittoihinsa.

– Meghan ei ole käynyt salilla. Hänellä ei ole mikään kiire päästä takaisin kuntoon.

– Ei kovaa treeniä. Ei painoja. Hän on nauttinut tästä ajasta ja ollut itselleen armollinen.


Isänpäivää vietetään Suomessa marraskuussa, mutta Britanniassa isiä juhlitaan kesäkuun kolmantena sunnuntaina. Tänä vuonna prinssi Harry viettää ensimmäistä isänpäiväänsä.

– Isänpäivästä tulee hyvin erityinen. Voi olla, että näemme tuolloin lisää kuvia pikku Archiesta, Nicholl pohti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt