Hurja hetki kuningatar Elisabetin paraatissa tallentui kameroihin – sotilas tuupertui kesken kaiken tajuttomana maahan

Julkaistu:

juhlaparaati
Lontoossa järjestettiin lauantaina vuotuinen Trooping the Colour -paraati, jolla juhlistettiin kuningatar Elisabetin syntympäivää.
Kuningatar Elisabetin virallista syntymäpäivää juhlittiin lauantaina Lontoossa. Juhlapäivän kunniaksi kaupungissa järjestettiin näyttävä Trooping the Colour -juhlaparaati, jota seurasi pitkä liuta kuninkaallisia.

Paraatissa nähtiin itse 93-vuotias kuningatar sekä valtava joukko sotilaita ratsuineen. Tapahtuma järjestetään joka vuosi kesäkuun toisena lauantaina ja se kerää runsaasti yleisöä ja mediahuomiota ympäri maailmaa.

Tänä vuonna paraatissa nähtiin järkyttävä loukkaantuminen, kun majuri ja kuninkaallinen adjutantti Niall Hall joutui ikävään onnettomuuteen. Kuningattaren vaunuja seuranneessa ratsujoukossa ratsastanut majuri nimittäin putosi hevosensa selästä.

The Sunin mukaan Hall putosi hevosensa selästä niin, että hän menetti tajuntansa, mätkähti maahan kovalla tömäyksellä ja jäi makaamaan tuupertuneena.


Expressin mukaan paikalla ollut yleisö katsoi tapahtumia kauhuissaan. Ensiapujoukot riensivät pian majuri Hallin avuksi ja hänet nostettiin paareille. Silminnäkijöiden mukaan hän vaikutti olevan tajuton yhä ensiapuhenkilökunnan kantaessa hänet pois.


The Sunin mukaan majuri Hall kiidätettiin suoraan sairaalaan, jossa hän sai lisää hoitoa vammoihinsa. Lehden mukaan vammat eivät ole hengenvaarallisia.

Putoamisen jälkeen kuninkaalliset vartijat nappasivat hevosen kiinni turvallisesti ja taluttivat sen pois paraatista.


Majuri Hallin putoaminen ei ollut ainut laatuaan, sillä myös viime vuonna Trooping the Colour -paraatissa nähtiin hurja tilanne, kun 79-vuotias, arvovaltainen sotilas putosi ratsunsa selästä.


Tämän vuoden Trooping the Colour -paraati oli ensimmäinen kerta, kun herttuatar Meghan edusti julkisuudessa Archie-vauvan syntymän jälkeen.

Meghan saapui tapahtumaan yhdessä prinssi Harryn kanssa ja näyttäytyi myöhemmin Buckinghamin palatsin parvekkeella yhdessä muun kuninkaallisen perheen kanssa.
Buckinghamin palatsin parvekkeella nähtiin lauantaina myös Britannian hovin nuorimmaiset. Ihastuttavat pikkukuninkaalliset tarkkailivat hävittäjien juhlaparaatia kiinnostuneina ja vilkuttelivat paikalla olleelle yleisölle.

Parvekkeella nähtiin myös pikkuruinen prinssi Louis, 1, joka on edustanut julkisuudessa vain pari kertaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt