Prinsessa Madeleine ja Chris-puoliso viettivät hääpäiväänsä – juhlistivat erityistä päivää herkällä kuvalla

Julkaistu:

Prinsessa Madeleine ja Chris O’Neill viettivät kuudetta hääpäiväänsä.
Ruotsin prinsessa Madeleine ja hänen puolisonsa Chris O’Neill juhlivat kuudetta hääpäiväänsä eilen. Madeleine julkaisi Instagram-tilillään romanttisen kuvan erityisen päivän kunniaksi.

Kuvassa Madeleine ja Chris katsovat toisiaan rakastuneina. Kuva on otettu parin häissä kuusi vuotta sitten.

– Kuusi vuotta sitten sanoimme toisillemme ”tahdon”, Madeleine hehkuttaa kuvatekstissä sydämien kera.Parin rakkaustarina alkoi aikoinaan New Yorkissa, missä Madeleine työskenteli Childhood Foundationissa. Madeleine muutti New Yorkiin erottuaan pettämiskohun saattelemana Jonas Bergströmistä keväällä 2010.

Madeleine ei ehtinyt kauan liikkua suurkaupungissa yksin, kun hänet bongattiin rahoitusalalla työskentelevän Chris O’Neillin kanssa kuuluisassa Boathouse-ravintolassa. Pari oli jo hieman tapaillut, mutta erään turistin otettua heistä kuvan seurustelu tuli julkiseksi.

Kihloihin mentiin lokakuussa kuusi vuotta sitten. Avioliiton Madde solmi brittiläis-amerikkalaisen O’Neillin kanssa 8. kesäkuuta 2013. Häät olivat loistelias seurapiiritapahtuma ja morsian oli häikäisevän kaunis Valentinon suunnittelemassa hääpuvussa.

Häämatkan jälkeen O’Neillit jatkoivat elämäänsä New Yorkissa, mutta siitä eivät ruotsalaiset pitäneet. Kansan mielestä Madeleine laisti kuninkaallisista tehtävistään: yhä useammin ryhdyttiin vaatimaan hänen muuttoaan takaisin Ruotsiin.

Chris O’Neillin Eva-äiti asui Lontoossa ja erosi muutama vuosi sitten monivuotisesta miesystävästään. Saatuaan Manhattanin-asuntonsa ja Floridan-talonsa asiat kuntoon Madeleine muutti perheineen Lontooseen.

Hän perusteli muuttoaan sillä, että nyt hän on lähempänä omaa perhettään ja pystyy hetkessä myös lentämään Ruotsiin edustustilaisuuksiin. Vaikka Madeleine on muun muassa Min Stora Dag -järjestön suojelija, toimii hän edelleen aktiivisesti äitinsä hyväntekeväisyysjärjestössä.

Perheen ilo oli suuri, kun hovi ilmoitti syksyllä 2013 Madeleinen odottavan vauvaa. Chrisin ja Madeleinen tytär Leonore, 5, syntyi New Yorkissa helmikuussa 2014. Pikkuneidistä tuli prinsessa sekä Gottlannin herttuatar.

Poikavauvan pariskunta sai kesäkuussa kolme vuotta sitten ja hän sai kasteessa nimen Nicolas, Ruotsin prinssi ja Ängermanlandin herttua.

Perheen kuopus on maaliskuussa 2018 syntynyt pieni prinsessa Adrienne.

Madeleinen ja Chrisin elämä on asettunut rauhallisiin uomiinsa, vaikka Chris ei niin paljon kuninkaallisissa tilaisuuksissa viihdykään. Avioituessaan Madeleinen kanssa Chris ilmoitti, ettei halua kuninkaallista titteliä. Tuolloin Chris perusteli asiaa sillä, että näin hänen on helpompi tehdä työtään. Jotkut ovat kuitenkin miettineet sitäkin, että ilman prinssi-tittelin tuomaa vastuuta Chris voi elellä vapaammin.

Madeleinen perhe on nyt palannut kesäksi Ruotsiin. Paluun syynä on ollut Madeleinen kirjoittama lastenkirja Stella och Hemligheten, Stella ja salaisuus.

Tällä viikolla ruotsalaislehdet kummastelivat, miksei Chrisiä nähty Ruotsin kansallispäivän juhlallisuuksissa Madeleinen rinnalla. Harvoin virallisiin tilaisuuksiin osallistuva Chris on yleensä nähty Tukholmassa vähintään kansallispäivänä.

10.6.2019 klo 14:44 Artikkelia korjattu prinsessa Madeleinen ja Chris O’Neillin lasten lukumäärän ja kihlajaisvuoden osalta. Parilla on kolme lasta, eikä kaksi, kuten artikkelissa mainittiin aiemmin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt