Meghan palasi äitiyslomalta julkisuuteen – tarkkasilmäiset huomasivat herttuattaren olemuksessa erikoisen yksityiskohdan: aivan kuin Catherine!

Julkaistu:

Meghanin sormeen oli ilmestynyt uusi sormus, joka muistutti hyvin paljon prinssi Williamin Catherinelle aikanaan ostamaa sormusta.
Sussexin herttuatar Meghan palasi äitiyslomaltaan julkisuuteen lauantaina, kun hän osallistui kuningatar Elisabetin syntymäpäiväjuhlallisuuksiin. Meghan on viihtynyt poissa parrasvaloista siitä asti, kun hänen ja prinssi Harryn esikoispoika Archie syntyi 6. toukokuuta.


Lontoossa juhlistettiin eilen kuningatar Elisabetin syntymäpäivää perinteisellä Trooping the Colour -juhlaparaatilla. Myös Meghan osallistui paraatiin, jota oli kokoontunut seuraamaan tuhansittain ihmisiä. Herttuatar edusti tyylikkäänä tummansinisessä mekossa, jonka oli suunnitellut hänen ystävänsä Clare Waight Keller.
Herttuattaren olemuksessa fanien huomio ei suinkaan kiinnittynyt tämän asuvalintaan, vaan huomattavasti pienempään yksityiskohtaan. Tarkkasilmäisimmät huomasivat nimittäin oitis Meghanin vasemmassa nimettömässä kiiltelevän sormuksen, joka oli ottanut paikkansa tämän vihki - ja kihlasormusten rinnalla.


Meghanin sormus tunnistettiin heti eternity eli ikuisuussormukseksi. Sormus on tapana antaa lahjaksi ihmiselle esimerkiksi esikoisen syntymän tai ensimmäisen hääpäivän kunniaksi. Meghan ja Harry saivat hiljattain esikoisensa ja juhlivat myös ensimmäistä hääpäiväänsä, joten sormus lienee ollut lahja Meghanille.

Brittilehti People spekuloi, että Meghanin sormessa kimaltava sormus olisi ollut lahja herttuattarelle tämän puolisolta, prinssi Harrylta. Myös prinssi William antoi vastaavan sormuksen vaimolleen Catherinelle, kun heidän esikoispoikansa George saapui maailmaan.


Lienee siis hyvin todennäköistä, että Harry on seurannut isoveljensä esimerkkiä ja muistanut vaimoaan ikuisuussormuksella. Myös Catherine muisti herttuaparia omalla tavallaan, sillä hän oli pukeutunut paraatia varten samaan vaaleankeltaiseen mekkoon, jossa hän edusti Meghanin ja Harryn häissä viime keväänä.

Vasta kuukauden ikäinen prinssi Archie ei osallistunut kuningattaren syntymäpäiväjuhlallisuuksiin. Fanit tulivatkin siihen herttaiseen lopputulokseen, että sormuksen avulla Meghan halusi poikansa olevan läsnä isoisoäitinsä juhlassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt