Suloiset pikkukuninkaalliset hurmasivat kuningattaren syntymäpäivillä: George, 5, ja Louis, 1, innostuivat lentokoneista, Charlotte, 4, vilkutteli iloisesti

Julkaistu:

pikkukuninkaalliset
Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen lapset prinssi George, prinsessa Charlotte ja prinssi Louis ihastuttivat isoisoäitinsä syntymäpäivän kunniaksi järjestetyssä paraatissa.
Kuningatar Elisabetin virallista syntymäpäivää juhlitaan lauantaina Lontoossa.

Juhlapäivän kunniaksi kaupungissa järjestettiin Trooping the Colour -juhlaparaati, jota oli tullut seuraamaan myös pitkä liuta kuninkaallisia.


Kuningatar Elisabet kulki paraatissa omissa vaunuissaan, prinssi William ja prinssi Charles osallistuivat paraatiin ratsain ja prinssi Harry, herttuatar Meghan, herttuatar Catherine ja herttuatar Camilla puolestaan istuivat samoissa hevosvaunuissa.


Kulkueen tämän osan jälkeen kuninkaallinen perhe kokoontui Buckinghamin palatsin parvekkeelle seuraamaan kuninkaallisten ilmavoimien ylilentoa.

Paikalle olivat saapuneet muun muassa kuningatar Elisabet, prinssi Charles ja herttuatar Camilla, prinssi Harry ja julkisuuteen ensimmäistä kertaa synnytyksensä jälkeen astunut herttuatar Meghan sekä prinssi William puolisonsa herttuatar Catherinen ja heidän suloisten lastensa kanssa.
Jo ennen parvekkeelle astumista, pienet kuninkaalliset prinssi George, 5, prinsessa Charlotte, 4, ja prinssi Louis, 1, olivat uteliaita näkemään, mitä ulkona tapahtuu ja he kurkkivatkin menoja palatsin ikkunoista. He myös vilkuttelivat iloisesti ohikulkijoille.


Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen suloiset lapset nappasivat tapansa mukaan kaikkien huomion tilaisuudessa.


Erilaisista koneista kovasti pitävä George oli hieman vakavan oloinen, mutta tähyili kuitenkin kohti taivasta. Myös valkosiniseen t-paitaan ja sinisiin housuihin puettu 1-vuotias Louis vilkutteli iloisesti yleisölle ja osoitteli sormellaan hävittäjiä.

Charlotte puolestaan hurmasi ihmiset tapansa mukaan vilkuttelemalla iloisesti paikalle kerääntyneelle yleisölle.


Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin toukokuussa syntynyt esikoinen, Archie, ei osallistunut tilaisuuteen.