Herttuatar Meghan palasi julkisuuteen! Edusti ensimmäistä kertaa Archie-vauvan syntymän jälkeen – vilkutteli iloisesti tummansinisessä asussaan

Julkaistu:

juhlat
Herttuatar Meghan palasi julkisuuteen kuningatar Elisabetin syntymäpäiväjuhlallisuuksissa.
Lauantaina Lontoossa juhlistetaan kuningatar Elisabetin virallista syntymäpäivää ja kaupungin kaduilla järjestetään perinteinen Trooping the Colour -juhlaparaati.

Paikalle oli kerääntynyt tuhansittain ihmisiä seuraamaan kulkuetta, ja tietysti siellä oli edustamassa myös hovin jäseniä.

Juhlallisuuksiin osallistuivat muun muassa prinssi William ja herttuatar Catherine sekä prinssi Harry ja herttuatar Meghan.

Tämä oli herttuatar Meghanin ensimmäinen esiintyminen sitten Archie-vauvan syntymän. Meghanin ja Harryn esikoinen syntyi toukokuun alussa.


Herttuatar Meghan on edelleen äitiyslomalla, eikä tämä ollut hänelle virallinen edustustehtävä.

Hymyilevä Meghan oli pukeutunut tilaisuuteen tummansiniseen asuun ja saman sävyiseen hattuun, jossa oli sulkakoriste. Herttuattaren takissa oli lyhyet ja liehuvat hihat ja hiuksensa hän oli kerännyt nutturalle niskaan.

Mekko ja takki olivat Givencyn suunnittelija Clare Waight Kellerin suunnittelemia, ja hattu puolestaan Noel Stewartin käsialaa. Lisäksi herttuattarella oli 830 punnan eli reilun 930 euron arvoinen Givencyn käsilaukku.

Herttuatar vilkutteli iloisesti juhlakansalle aviomiehensä kanssa.


Meghan ja Harry istuivat hevosvaunuissa yhdessä herttuatar Catherinen ja herttuatar Camillan kanssa.

Herttuatar Catherine oli pukeutunut kermanvaaleaan mekkoon ja saman väriseen kukkasin koristeltuun hattuun. Herttuatar luotti juhlatyylissään jälleen kerran Alexander McQueenin suunnittelutyöhön.

Herttuatar Camilla oli puolestaan valinnut ylleen mintunvihreän ja valkoisilla kirjailuilla somistetun asun sekä valkean hatun.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt