Yhdennäköisyys lyö ällikällä: Tiffany, 36, on kuin ilmetty herttuatar Meghan – sekoitetaan kuninkaalliseen jatkuvasti

Julkaistu:

kaksoisolento
Tiffany Smith näyttelee herttuatar Meghania uutuuselokuvassa. Hänen yhdennäköisyys Meghanin kanssa on silmiin pistävän selkeää.
Los Angelesista kotoisin oleva Tiffany Smith on tv-juontaja, reportteri ja näyttelijä sekä somepersoona. Smith on vilahtanut muun muassa Supernatural- ja Jane the Virgin -sarjoissa ja työskennellyt viihteen parissa. Nyt hän on naulinnut maailman katseet itseensä, sillä hän on kuin ilmetty herttuatar Meghan.

Vulture lehti kuvailee Smithiä Meghanin kadonneeksi kaksoissiskoksi ja hehkuttaa hänen olevan liki identtinen tämän kanssa. Yhdennäköisyys on silmin nähtävää ja siitä on ollut Smithille myös hyötyä hänen urallaan.


Smith nimittäin näytteli ensimmäisen pääosaansa herttuatar Meghanina juuri ensi-iltansa saaneessa Harry & Meghan: Becoming Royal -tv-elokuvassa. Elokuva kuvaa Meghanin tietä Hollywood-näyttelijästä osaksi Britannian kuningasperhettä ja kertoo hänen ja prinssi Harryn rakkaustarinan ensimmäisestä vuodesta. Elokuvassa nähdään hulppeat kuninkaalliset häät ja Meghanin totuttelu uuteen elämäänsä.

Alla Tiffany herttuatar Meghanina elokuvassa Harry & Meghan: Becoming Royal.
Smith kertoo Vulture-lehden haastattelussa, että hänet sekoitetaan hyvin usein Meghaniin. Tummatukkainen nainen saa kuulla tuntemattomilta jatkuvasti, että hän on aivan herttuattaren näköinen.

– Sitä tapahtuu melko paljon. Ihmiset sanovat: tiedätkö keneltä näytät? Olen aina todella otettu. Meghan on mahtava ja kaunis, Smith sanoo Vulturelle.

Joskus Smithistä napsitaan salaa kuvia, sillä ihmiset luulevat hänen todella olevan Meghan. Joskus ihmiset puolestaan lähestyvät Smithiä luullessaan häntä prinssi Harryn puolisoksi.

Huvittavin tilanne tapahtui Smithin mukaan, kun hän oli työmatkalla Lontoossa ja harjoitteli puolimaratonille.

– Juoksin Kensingtonin palatsin edestä ja tajusin, että jonkun pitäisi ottaa minusta kuva, koska minulla oli hieno työ ulkomailla ja treenasin suurta juttua varten. Pysäytin jonkun ja hän otti kuvan. Samalla, kun hän käveli pois, hän sanoi: ”Anteeksi neiti, mutta oletko Meghan Markle?”.

Smithin mukaan keväällä hänen sekoittaminen Meghaniin väheni, sillä herttuatar oli raskaana, mutta hän ei.
Smithin ja Meghanin yhdennäköisyys tuli ilmi jo vuosia sitten, kun hänen reportteriystävänsä seurasivat Pukumiehet-sarjan kuvauksia. Tuolloin he panivat merkille, että sarjassa näytellyt Meghan Markle näytti hyvin tutulta.

– Minulla oli ystäviä, jotka raportoivat Pukumiehistä ja kävivät sen kuvauksissa paljon. He lähettivät minulle viestejä, että: ”Tämä näyttelijä näyttää todella paljon sinulta!”, Smith kertoo huvittuneena Vulturelle.

Vaikka Smith ja Meghan ovat molemmat näyttelijöitä ja työskennelleet Hollywoodissa, ei Smith ole Vulturen mukaan koskaan tavannut kaksoisolentoaan. Kun Meghan vielä teki näyttelijän töitä, keskittyi Smith muihin meida-alan työtehtäviin. Näyttelijät eivät myöskään osuneet koskaan samoihin koekuvauksiin.

– Minä tein paljon juontotöitä, kun hän näytteli Pukumiehissä ja minä aloin keskittyä näyttelemiseen vasta kolme–neljä vuotta sitten, Smith sanoo.


Harry & Meghan: Becoming Royal -tv-elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 27 .toukokuuta. Prinssi Harrya elokuvassa näyttelee Charlie Field.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt