Ruotsalaiset ihmeissään: miksi prinsessa Madeleinen julkisuutta vihaava puoliso Chris ei osallistu kansallispäivän juhliin? Hovilta tyhjentävä selitys

Julkaistu:

ruotsin kuninkaalliset
Prinsessa Madeleine edustaa Ruotsin kansallispäivänä ilman aviomiestään Chris O’Neillia.
Kansallispäivää vietetään Ruotsissa tänään torstaina juhlallisin menoin. Kuningas Kaarle Kustaa, kuningatar Silvia, sekä heidän lapsensa kruununprinsessa Victoria, prinssi Carl Philip ja prinsessa Madeleine tervehtivät kansalaisia Hagaparkenissa.


Expressen ja Aftonbladet -lehtien mukaan yksi kuninkaallisen perheen jäsen loistaa kuitenkin poissaolollaan – prinsessa Madeleinen puoliso Chris O’Neill. Ruotsalaislehdet kertovat asian herättäneen ruotsalaisissa paljon kummastusta, sillä harvoin hovin virallisiin tilaisuuksiin osallistuva Chris on yleensä nähty Tukholmassa vähintään kansallispäivänä.


Ruotsalaiset ovat jo vuosikausia vaatineet prinsessa Madeleinea palaamaan kotimaahansa Ruotsiin ja hoitavan osansa kuninkaallisen perheen velvollisuuksista. Prinsessa perheineen asuu tällä hetkellä Yhdysvalloissa Chrisin töiden takia.
Expressen-lehden tietojen mukaan Chris oli tänä vuonna kuitenkin saanut poikkeuksellisesti järjesteltyä kalenterinsa niin, että hän pystyy viettämään mahdollisimman paljon aikaa Ruotsissa kesäkuukausina. Lehti kertoo, että Chrisin piti lentää Tukholmaan aiemmin tällä viikolla Madeleinen ja perheen lasten kanssa, mutta sitten tapahtui jotain odottamatonta.

Hovin tiedottajat Margaretha Thorgren ja Ulrika Näsholm korostavat Expressenille Chrisin halunneen juhlia Ruotsin kansallispäivää, mutta parin vanhimmat lapset prinsessa Leonore ja prinssi Nicolas olivat sairastuneet juuri ennen lentoa.

Niinpä Madeleine joutui matkustamaan Ruotsiin yksin parin nuorimman lapsen Adriennen kanssa.

– Prinsessa Leonorella ja prinssi Nicolasilla on korkea kuume ja korvatulehdus. He eivät voineet lentää Ruotsiin. He pysyvät kotona Chrisin kanssa. He matkustavat Ruotsiin heti kun lapset parantuvat, Ulrika Näsholm sanoo.


Madeleine tapasi liikemies Chris O’Neillin asuessaan Yhdysvalloissa. Pari rakastui ja häitä juhlittiin Ruotsissa kesällä 2013.

Ruotsissa on ihmetelty miksi Chris vaikuttaa hovin edustustilaisuuksissa aina hyvin vaivaantuneelta, eikä hän vaikuta viihtyvän kameroiden edessä. Chrisistä ei ole kuoriutunut samanlaista prinssipuolisoa kuin vaikkapa kruununprinsessa Victorian miehestä prinssi Danielista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt