Hampaaton prinsessa Estelle, 7, hurmaa veikeällä hymyllään – Ruotsin pikkukuninkaalliset ovat kasvaneet vuodessa huimasti

Julkaistu:

Kruununprinsessa Victorian lapset prinsessa Estelle ja prinssi Oscar poseeraavat Ruotsin kansallispäivän kunniaksi somissa kuvissa.
Ruotsissa juhlitaan tänään torstaina kansallispäivää komeissa puitteissa. Kuninkaallinen perhe tervehtii ruotsalaisia Hagaparkenissa, Tukholman lähellä. Ruotsalaismedian mukaan koko kuninkaallinen perhe osallistuu kansallispäivän juhlallisuuksiin. Ainoastaan prinsessa Madeleinen puoliso Chris O’Neill jättää Aftonbladetin ja Expressenin mukaan juhlallisuudet välistä.

Hovi julkaisi kansallispäivän kunniaksi uusia kuvia kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin lapsista, prinsessa Estellestä ja prinssi Oscarista.


Hagan linnassa otetuissa kuvissa lapset kävelevät käsikädessä ja poimivat kukkasia. Estellellä on pukeutunut kansallispukuun ja hänen vaaleat kutrinsa on letitetty.


Pikkuprinssi Oscarilla, 3, puolestaan on sininen kauluspaita ja mustat shortsit.

Kuvat paljastavat, että 7-vuotiaan Estellen maitohampaat ovat korvautumassa pysyvillä hampailla ja toistaiseksi prinsessan hymy on kovin harvahampainen.


Madeleine palasi Ruotsiin

Prinsessa Madeleinea ei ole vähään aikaan nähty Ruotsissa. Madeleine perheineen asuu Floridassa Chris O’Neillin töiden takia. Prinsessa saapui kuitenkin kotimaahansa Ruotsiin aiemmin tällä viikolla esittelemään kirjoittamaansa Stella och hemligheten -lastenkirjaa.


Madeleine on saanut aikaisemmin osakseen kritiikkiä siitä, ettei hän Ruotsin prinsessana asu kotimaassaan. Madeleine on kertonut haastatteluissa haluavansa tulevaisuudessa palata Ruotsiin, mutta toistaiseksi se ei ole mahdollista Chrisin töiden takia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt