93-vuotias veteraani lumoutui Melania Trumpin kauneudesta – flirttaili estottomasti presidentin silmien edessä: ”Jos olisin 20 vuotta nuorempi...”

rac

Julkaistu:

Normandian maihinnousussa mukana ollut veteraani oli yhtä hymyä päästessään juttusille rouva Melania Trumpin kanssa.
Britanniassa vietettiin eilen keskiviikkona Normandian maihinnousun muistopäivää juhlallisissa merkeissä. Kuninkaallinen perhe ja Britanniassa kolmipäiväisellä vierailulla ollut Yhdysvaltain presidentti Donald Trump tapasivat juhlallisuuksissa sotaveteraaneja.

Juhlan puhutuimmaksi henkilöksi ei kuitenkaan noussut presidentti Trump tai kukaan kuninkaallisesta perheestä. Show’n varasti 93-vuotias Thomas Cuthbert, joka hurmasi britit sulavalla käytöksellään.Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Sotaveteraani Cuthbert pääsi keskiviikkona juttusille presidentti Trumpin ja rouva Melania Trumpin kanssa. Cuthbert myhäili tyytyväisenä kätellessään Trumpia ja rouva Trumpia. Sotaveteraanin huomio kiinnittyi etenkin Melania Trumpiin, joka vaikutti tekevän mieheen suuren vaikutuksen.

– Oi, hän on hieno, eikö olekin, Cuthbert sanoi kätellessään rouva Trumpia.

– Kunpa olisin 20 vuotta nuorempi, sotaveteraani flirttaili Melanialle.
Rouva Trump kihersi veteraanin kehuille ja myös presidentti Trumpilla oli sanansa sanottavana aiheesta.

– Kyllä sinä hänen kanssaan pärjäisit, ei epäilystäkään, Trump vitsaili.


Thomas Cuthbert kertoi tapaamisen jälkeen brittilehdille presidenttiparin olleen aivan erilainen mitä hän oli luullut.

– Trump yllätti minut. Hän oli ihan erilainen kuin tv:ssä. Hän vaikutti olevan yksi pojista. Myös hänen vaimonsa oli hyvin miellyttävä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt