Huuliltalukija paljastaa presidentti Trumpin ja kuninkaallisten salaiset keskustelut – prinssi Charlesin letkeä heitto kertoo totuuden väleistä

rac

Julkaistu:

valtiovierailu
Presidentti Trumpin valtiovierailu Britanniassa on sujunut brittimedian mukaan varsin leppoisasti.
Presidentti Donald Trump on parhaillaan kolme päivää kestävällä vierailulla Britanniassa. Trump ja rouva Melania Trump ovat viettäneet Britanniassa aikaa kuningatar Elisabetin ja kuninkaallisen perheen kanssa. Maanantai-iltana Trump ylisti juhlaillallisella kuningatarta uskomattomaksi naiseksi ja hehkutti vuolaasti Yhdysvaltain ja Britannian suhteita.
  • Jutun videolla presidenttipari, prinssi Charles ja herttuatar Camilla kuvattuna tiistaina suurlähettilään virka-asunnolla.
Media on seurannut valtiovierailua tiiviisti, mutta monet kuninkaallisten ja presidenttiparin väliset keskustelut ovat jääneet salaisiksi. Nyt huuliltalukija Tina Lanin kertoo Mirror-lehdelle, mitä kuningatar Elisabet ja Walesin prinssi Charles ovat jutustelleet presidenttiparille valtiovierailun aikana.


Monien yllätykseksi kuningatar ei ottanut vastaan presidenttiparia maanantaina, vaan jätti tehtävän Walesin prinssi Charlesille ja Cornwallin herttuatar Camillalle.

Tuolloin videokamerat taltioivat Camillan yllättävän silmäniskun, jonka merkitys on jäänyt kummastuttamaan brittejä.
Huuliltalukija Tina Lanin sanoo Mirrorille prinssi Charlesin olleen letkeällä tuulella presidentti Trumpin tavatessaan ja prinssin ensimmäiset sanat Trumpille paljastavat heidän olevan hyvissä väleissä.

Charles jätti muodollisuudet sikseen ja tervehti Trumpia kuin vanhaa ystävää.

– Voitko hyvin, Donald? Charles huikkasi Trumpille.

Kättelyn jälkeen prinssi ja Trump siirtyivät naureskellen tutustumaan Buckinghamin palatsiin ja Trump hymyili leveästi Charlesin sutkautuksille.

Herttuatar Camilla sen sijaan tervehti huuliltalukijan mukaan presidenttiparia hieman varautuneemmin.

– Hauska tavata teidät, Camilla sanoi.


Kun kuningatar Elisabet viimein tapasi maanantaina presidenttiparin, oli jälleennäkeminen leppoisa. Huuliltalukija Lanin sanoo kuningattaren ilahtuneen etenkin Melania Trumpin tapaamisesta.

– Hauska nähdä sinua jälleen, kuningatar oli sanonut rouva Trumpille.


Kuninkaallisesta perheestä ainoa, joka ei ole vaikuttanut kovinkaan ilahtuneelta presidenttiparin vierailusta, on prinssi Harry. Britanniassa kummastusta herätti prinssi Harryn kylmäkiskoinen suhtautuminen Buckinghamin palatsissa vierailleeseen presidentti Trumpiin.

Brittimedia kuvaili Harryn lymyilleen seinän vierustalla ja vältelleen Trumpia kaikin mahdollisin tavoin.
Käytöksen taustalla uskotaan olevan Trumpin ennen vierailua laukomat kommentit herttuatar Meghanista. Trump luonnehti The Sun -lehden haastattelussa Meghanin olevan ”ilkeä”.

Eilen tiistain presidentti antoi ITV:lle haastattelun, jossa hän tarkensi sanomisiaan.

– Hän tekee hyvää työtä. Toivon hänen nauttivan elämästään... mielestäni hän on erittäin mukava, Trump totesi ITV:n Good Morning Britain -ohjelman haastattelussa.

– Hän oli ilkeä minulle. Ja se on OK, että hän on ilkeä. Minun ei ole hyvä olla ilkeä hänelle, enkä ollutkaan, hän jatkoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt