Trump antoi uusia kommentteja herttuatar Meghanista: ”Hän oli ilkeä minulle”

rac

Julkaistu:

Britannia
ITV-kanava pääsi haastattelemaan presidenttiä Britannian-vierailun yhteydessä.
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump pitää herttuatar Meghania ”erittäin mukavana”, vaikka tämä on ollut hänelle ”ilkeä”.

Trump antoi kommenttinsa tuoreessa ITV:n haastattelussa, joka lähetetään kokonaisuudessaan keskiviikkona. Haastattelussa puidaan myös muun muassa Irania, ilmastonmuutosta ja brexitiä.
  • Yllä olevalla ISTV:n videolla näkyy, kuinka Trumpit järjestivät tiistai-iltana illallisen suurlähettilään virka-asunnolla.
Kuningatar Elisabetin pojanpojan prinssi Harryn kanssa avioitunut yhdysvaltalaisnäyttelijä Meghan Markle tunnetaan nykyään Sussexin herttuattarena. Hän kritisoi Trumpia vuoden 2016 presidentinvaalikampanjan yhteydessä.

– Hän tekee hyvää työtä. Toivon hänen nauttivan elämästään... mielestäni hän on erittäin mukava, Trump toteaa ITV:n Good Morning Britain -ohjelman haastattelussa.

– Hän oli ilkeä minulle. Ja se on OK, että hän on ilkeä. Minun ei ole hyvä olla ilkeä hänelle, enkä ollutkaan, hän jatkaa.

Lausunto lisää epätietoisuutta siitä, mitä Trump todella ajattelee herttuattaresta. Presidentti antoi Britannian-vierailunsa alla The Sun -lehdelle haastattelun, jossa häneltä kysyttiin kommenttia Meghanin lausunnoista.

– En tiennytkään niistä. Mitäpä tähän sanoa? En tiennyt, että hän on ollut ilkeä.

Sunnuntaina Trump kuitenkin veti Twitterissä sanojaan takaisin, sanoen ettei koskaan ole kutsunut Meghania ”ilkeäksi”.

– Taas valemedian tekosia, ja nyt narahtivat vielä kylmiltään! Trump twiittasi.

Trumpin twiitti herätti hämmennystä, sillä Sun-lehti oli jo lauantaina ehtinyt julkaista netissä Trumpin nauhoitetun haastattelun, jossa hän todellakin kutsuu Meghania ”ilkeäksi”.

ITV:n haastattelussa Trumpilta kysyttiin tarkennusta aiempaan kommenttiinsa.

– En viitannut siihen, että hän olisi ilkeä (ihminen). Sanoin, että hän oli ilkeä minua kohtaan. Ja pohjimmiltaan en tiennyt hänen olevan ilkeä minua kohtaan.

Lähde: Reuters