Lähettikö herttuatar Camilla henkivartijoilleen salaisen viestin kesken presidentti Trumpin tapaamisen? Yllättävä ele löi britit ällikällä

rac

Julkaistu:

Presidentti Trumpin vierailu Britanniassa on herättänyt paljon huomiota sosiaalisessa mediassa.
Presidentti Donald Trumpin kolmipäiväinen vierailu Britanniassa starttasi eilen maanantaina. Kuningatar Elisabet ja kuninkaallinen perhe ottivat presidentin ja rouva Melania Trumpin vastaan juhlallisin menoin.

Presidentti Trump, rouva Trump, Walesin prinssi Charles ja hänen puolisonsa herttuatar Camilla poseerasivat kansainväliselle medialle Buckinghamin palatsissa yhteiskuvissa. Silloin videolle ja kuviin tallentui Camillan yllättävä ele, joka on saanut sosiaalisessa mediassa huhumyllyn liikkeelle.

Sosiaalisessa mediassa leviävällä videolla nähdään, kuinka Camilla iskee silmää kuvien ottamisen jälkeen. Twitterissä ihmetellään nyt kenelle herttuatar iskee silmää ja onko silmäniskulla kenties joku salainen merkitys.
  • Katso tilanne yllä olevalta videolta.
Kuninkaallisfanit uskovat, että Camilla on lähettänyt turvamiehilleen viestin silmäniskulla. Asiantuntijoiden mukaan kuninkaallisen perheen jäsenet viestivät henkivartijoilleen lähes huomaamattomilla eleillä. Historioitsija Hugo Vickers on esimerkiksi kertonut Elisabetin siirtävän laukkunsa toiseen käteen merkkinä siitä, että hän haluaa liueta paikalta tai päättää meneillään olevan keskustelunsa.

Mikäli kuningatar haluaa tulla pelastetuksi tilanteesta saman tien, pyöräyttää hän vihkisormustaan. Tällöin henkivartijat puutuvat tilanteeseen välittömästi, vaikkakin hienotunteisesti.

Mitä Camillan silmänisku sitten viestittää? Siitä kuninkaallisfaneilla on monia eri teorioita.

– Henkivartijat sanoivat: Camilla, jos olet pulassa, niin iske silmää ja tulemme pelastamaan sinut, kuninkaallistoimittaja Charlie Proctor vitsailee Twitterissä.

– Silmänisku kertoo kaiken. Hienoa, Cornwallin herttuatar.

– Camillan suosio nousi juuri taivaisiin, Twitterissä veikataan.

– Camilla sai minut miltei käännytettyä rojalistiksi.

– Ihan kuin silmänisku viestisi ihmisille, että ”olkaa huoleti, kyllä me tästä selviämme”.

Lue lisää: Melania Trump kiilasi korkkareillaan jopa prinssi Charlesin yli – presidenttiparin huima pituusero kuninkaallisiin kiinnitti huomion

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt