Yhdennäköisyys häkellyttää: prinssi Harry kohtasi yllättäen kaksoisolentonsa – tämä punapäinen pikkupoika on kuin ilmetty Sussexin herttua - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Yhdennäköisyys häkellyttää: prinssi Harry kohtasi yllättäen kaksoisolentonsa – tämä punapäinen pikkupoika on kuin ilmetty Sussexin herttua

Prinssi Harry kohtasi krikettiottelussa yllättäen kaksoisolentonsa.

Lontoossa järjestetyssä kriketin maailmanmestaruuskilpailussa yksi paikalla olleista pojista näytti aivan samalta kuin miltä Harry näytti ollessaan pieni poika.­

1.6.2019 21:18

Prinssi Harry on tuttu näky erilaisissa edustustilaisuuksissa Britanniassa ja torstaina hän oli mukana Lontoossa järjestetyssä kriketin maailmanmestaruuskisojen avausottelussa.

Ennen Englannin ja Etelä-Afrikan välisen ottelun alkua Harry tapasi myös joukon kisojen suojattilapsiksi valittuja lapsia.

Tilanteessa ei muuten olisi mitään yllättävää ja erikoista, mutta yksi paikalla olleista pojista näytti aivan samalta kuin miltä Harry näytti ollessaan pieni poika.

Pojalla oli saman väriset oranssit hiukset kuin Harrylla ja hänen kasvoillaan oli paljon pisamia.

Tältä prinssi Harry näytti vuonna 1990.­

Harrysta itsestään tuli isä toukokuun alussa, kun hänen ja herttuatar Meghanin esikoinen Archie Harrison Mountbatten-Windsor syntyi. Tuore isä on sen jälkeen nähty ahkerasti erilaisissa edustustilaisuuksissa, mutta Meghania ja Arciehta ei ole julkisuudessa näkynyt.

Koska Harry ja krokettipelissä nähty poika ovat todella samannäköisiä, niin voiko tästä arvella, miltä pikku-Archie tulee hieman vanhempana näyttämään.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Instagram-tilillä on myös jaettu useita kuvia torstai tapahtumasta. Monissa kuvissa komeilee juurikin tämä punapäinen Harryn näköinen poika, joten heidän yhdennäköisyytensä on varmaan huomattu myös heidän puolestaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?