Tähtijuontaja Piers Morgan sivaltaa jälleen Meghania – täystyrmäys ”diivailevalle ja julkisuudennälkäiselle” herttuattarelle

Julkaistu:

Brittihovi
Tv-kasvo syyttää Daily Mailissa julkaistussa kirjoituksessaan sekä Sussexin että Cambridgen herttuapareja medianäkyvyyden kalastelusta.
Tällä viikolla tuli kuluneeksi vuosi siitä kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan vihittiin.

Sussexin herttuapari julkaisi kuninkaallisfanien iloksi hääpäivänään Instagramissa kuvia, joita ei julkisuudessa ole koskaan aikaisemmin nähty.

Pari välitti nopeasti miljoonia seuraajia saaneella tilillään myös kiitokset ihmisten onnentoivotuksista.
– Kiitos kaikesta rakkaudesta ja tuestanne ympäri maailmaa. Teistä jokainen teki tästä päivästä entistä merkityksellisemmän, pari kiitteli.
Kuvat keräsivät nopeasti miljoonia tykkäyksiä, mutta Good Morning Britain -juontaja ja herttuatar Meghanin entinen ystävä Piers Morgan ei yhtynyt ilakointiin ja onnitteluihin.


Hän sen sijaan syytti Daily Mailissa julkaistussa kirjoituksessaan paria itsensä nostamisesta esille sosiaalisessa mediassa.

– En tiedä, mitä todella tapahtuu hovissa, jossa on raportoitu vihanpidosta Sussexin ja Cambridgen herttuaparien välillä, mutta tiedän, että he käyttäytyvät aivan kuin he olisivat kuninkaallisessa tositv-ohjelmassa, jossa voittaja saa lyhyessä ajassa enemmän medianäkyvyyttä, Morgan kirjoitti.
Näin ollen Morgan tuli tölväisseeksi samalla myös prinssi Williamia ja herttuatar Cathrinea, joiden tuoreita perhekuvia hän syytti niin ikään tarkkaan harkituiksi otoksiksi, joilla on tarkoitus nostaa pariskunta jalustalle upeina vanhempina ja pariskuntana.


Sussexin herttuaparille Morgan antaa sapiskaa siitä, että he julkaisevat kuvia Instagramissa vain viikkoja sen jälkeen, kun prinssi Harry puhui julkisesti sosiaalisen median vaaroista mielenterveydelle ja kehotti ihmisiä käyttämään vähemmän sosiaalista mediaa.

Syyttävä kirjoituksessa sormi osoittaa kuitenkin erityisesti Meghania.

– Etujoukoissa on luonnollisesti Hollywood-näyttelijä, joka näyttää pitävän julkisuutta valtavan tiara-koristeisena hanana, josta hän haluaa määrätietoisesti hallita jokaista pisaraa, sivaltaa Morgan.


Hänen mukaansa olisi voinut kuvitella, ettei Meghan tahtoisi nostaa itseään esille entiseen tapaan parin pienen Archie-pojan synnyttyä. Näin ei kuitenkaan Morganin mielestä ole käynyt.

Morganin mukaan herttuattaren Yhdysvalloissa olevat ystävät korostivat samaan aikaan CBS-kanavan haastatteluissa vuoron perään, että Meghan on upea ihminen, eikä missään tapauksessa diiva.

– Ammattilaisen vinkki: Jos ystävät toistuvasti kiistävät, että he ovat diivoja, he todellakin ovat diivoja.


Suorapuheiseksi tiedetty Morgan on aiemmin kritisoinut julkisesti myös Meghanin hulppeita New Yorkissa järjestettyjä vauvajuhlia. Viime vuoden lopulla hän haukkui Meghanin lyttyyn omassa televisio-ohjelmassaan.
Hän sanoi olleensa hyvä ystävä Meghanin kanssa vielä ennen häitä. Morganin mielestä Meghan kuitenkin heivasi hänet ystävälistaltaan sen jälkeen, kun meni naimisiin.

– Hän haluaa ympärilleen tärkeitä ihmisiä. Nyt hän on ystävystynyt Michelle Obaman ja Clooneyiden kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt