Herttuatar Catherinen ulkonäössä on yksi asia, josta hän ei jousta tuumaakaan – pieni yksityiskohta teki naisesta palvotun tyyli-ikonin

Julkaistu:

kuninkaallinen tyyli
Herttuatar Catherinen kampaaja tienaa melkein 10 000 euroa kuussa siitä, että hän laittaa herttuattaren hiukset juuri oikealla tavalla.
Prinssi Williamin puoliso herttuatar Catherine on yksi maailman seuratuimpia tyyli-idoleita.

Catherinen tyyliä on pidetty samaan aikaan sekä eleganttina ja hienostuneena, että samaistuttavana. Herttuatar suosii tyylissään usein edullisempia vaatemerkkejä ja brittiläisiä muotimerkkejä. Vanhaan kuninkaalliseen etikettiin kuuluu, että hovin jäsenten ei olisi suotavaa ”prameilla” liian ylellisillä vaatteilla.

Yksi Catherinen kuuluisimmista asuista on tummansininen kietaisumekko, jota hän käytti marraskuussa 2010, kun he kertoivat Williamin kanssa kihlautumisestaan. Issa-merkkisen mekon tiedot levisivät välittömästi muotilehtien sivuille. Puku myytiin kaupoista saman tien loppuun, vaikka sillä oli hintaa noin 500 euroa.


Yksi Catherinen tyylin tärkeimmistä kulmakivistä on alusta asti ollut hänen ihailtu hiustyylinsä. Katen tummanruskeat kutrit on poikkeuksetta föönattu juuri tietynlaisille laineille. Näin oli jo vuonna 2010, ja niin on edelleen tänä päivänä.

Telegraph-lehti kertoo, että hiukset ovatkin Katen tyylissä ainoa asia, josta hän ei jousta tuumaakaan. Tämä kävi nopeasti ilmi muotikuvauksissa toukokuun alussa, kun huippukuvaaja Josh Olins kuvasi Catherinen Voguen tulevan kesäkuun numeroon.


Catherine antoi Voguen palkkaamien stylistien ja meikkaajien huolehtia aivan vapaasti hänen meikistään ja ihostaan.

Hiuksia varten hänellä oli sen sijaan mukanaan henkilökohtainen kampaajansa, Amanda Cook Tucker.

Tucker on työskennellyt Williamin ja Harryn parturina jo silloin, kun prinssit olivat vasta lapsia. Tucker saa palkkaa tiettävästi yli 300 puntaa eli 350 euroa ja kulukorvaukset päivässä siitä, että hän matkustaa kaikkialla Catherinen mukana hänen hiuksiaan laittaen.


Tucker oli gynekologin jälkeen ensimmäinen, joka näki prinssi Georgen Catherinen ja Williamin lisäksi synnytyssairaalalla, sillä hänet kutsuttiin valmistelemaan Catherinea median eteen. Edes Catherinen oma äiti ei nähnyt lapsenlastaan ennen kampaajaa.

Herttuatar Catherinea on myös kritisoitu hyvin tyttömäisestä, perinteisestä ja ”prinsessamaisesta” hiustyylistään.

Esimerkiksi Walesin prinsessa Diana tunnettiin tuuheasta ja muodikkaasta kampauksestaan, joka ei edes yrittänyt olla prinsessamuottiin täydellisesti sopiva. Kate ei kuitenkaan ole osoittanut minkäänlaista halua luopua nimikkotyylistään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt