Kehonkielen asiantuntija huomasi muutoksen Meghanin käytöksessä – intiimit hääkuvat paljastivat aivan toisenlaisen herttuattaren

Julkaistu:

kehonkieli
Herttuatar Meghan näyttäytyy Sussexin herttuaparin intiimeissä hääkuvissa hyvin erilaisena kuin julkisuudessa.
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan viettivät sunnuntaina ensimmäistä hääpäiväänsä, kun hulppeista kuninkaallisista satuhäistä tuli kuluneeksi tasan vuosi. Sussexin herttuapari juhlisti päivää julkaisemalla virallisella Instagram-tilillään joukon ennennäkemättömiä kuvia häidensä kulisseista.

Windsorissa järjestetyt Harryn ja Meghanin häät olivat valtava tapahtuma, jota seurattiin television välityksellä herkeämättä ympäri maailmaa. Vihkimisen jälkeen pari siirtyi viettämään yksityistä hääjuhlaa piilossa uteliaiden katseilta ja sunnuntaina julkaistut kuvat ovat harvinainen kurkistus ylelliseen juhlaan.
Nyt kehonkielenasiantuntija Judi James kertoo The Mirror -lehdelle, mitä tunnelmalliset kuvat kertovat hääparin käytöksestä. Lehden mukaan kuvat paljastavat suuren muutoksen herttuattaren itsevarmuudessa. Jamesin mukaan intiimit kuvat hääpäivältä näyttävät selvästi, että herttuatar Meghan on löytänyt paikkansa kuninkaallisessa perheessä aviomiehensä rinnalla kuluneen vuoden aikana.

Voit katsoa kuvat painamalla kuvassa olevaa nuolta.
James kertoo, että mustavalkoiset kuvat satuhäiden kulisseista paljastavat rentoja ja onnellisia hetkiä, mutta myös sen, että parin kehonkieli on yksityisissä tilanteissa hyvin erilaista kuin julkisesti. Asiantuntija huomauttaa, että Meghan on painanut päänsä alas kuvissa, joissa hän poseeraa Harryn kanssa. Elettä voidaan pitää alistumisen ja ujouden merkkinä. Myös herttuattaren hymy kielii arkuudesta.

Kun Meghan tervehtii hääkuvissa vieraitaan, on hänen päänsä niin ikään painettu hieman alas. Jamesin mukaan eleet poikkeavat suuresti julkisuudessa nähdyn itsevarman herttuattaren kehonkielestä, sillä Meghan on näyttäytynyt edustustilaisuuksissa poikkeuksetta erittäin itsevarmana naisena.


Kuvat häiden kulisseista paljastavat sen sijaan herttaisen ja ujon Meghanin, joka on vuoden kuluessa kasvanut rooliinsa kuninkaallisena.

Prinssi Harry puolestaan nähdään intiimeissä kuvissa hyvin itsevarmana. Jamesin mukaan Harryn käytös näyttää hänet suojelevana tuoretta aviopuolisoaan kohtaan. Hänen asennoistaan huokuu Mirrorin mukaan rakastava huoli Meghania kohtaan, kun hän esittelee tämän ensi kertaa kansalle puolisonaan.
James huomauttaa, että prinssi Harryn eleet eivät kieli pienimmästäkään hermostuneisuudesta hänen suurena päivänään. Myös Meghan näyttäytyi julkisuudessa äärimmäisen itsevarmana ilman merkkiäkään ahdistuksesta tai hermostuneisuudesta.


Jamesin mukaan Meghanin itsevarmuudesta hääpäivänä kertoi se, ettei herttuatar käyttänyt tyypillisiä hermostuneisuuden paljastavia eleitä tai asentoja astellessaan alttarille miljoonien silmäparien seuratessa tilannetta.

Meghan huokui itsevarmuutta myös aiemmin tässä kuussa, kun parin esikoispoika Archie esiteltiin maailmalle. Tuolloin Meghan käytti puolisoaan kohtaan pieniä, huomaamattomia eleitä, joilla hän rauhoitti Harrya. Hän muun muassa silitti puolisonsa selkää ja piti tätä käsivarresta rohkaisevasti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt