Ennennäkemättömät kuvat julki: herttaiset pikkukuninkaalliset temmeltävät satumaisessa puutarhassa – prinssi Louis, 1, oppi kävelemään - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Ennennäkemättömät kuvat julki: herttaiset pikkukuninkaalliset temmeltävät satumaisessa puutarhassa – prinssi Louis, 1, oppi kävelemään

Prinssi Williamin perhe vietti sunnuntaita herttuatar Catherinen ideoimassa puutarhassa. Etenkin perheen lapset nauttivat olostaan.

20.5.2019 8:36

Kensingtonin palatsi julkaisi sunnuntaina tuoreita kuvia Cambridgen herttuaperheestä. Prinssi William ja herttuatar Catherine poseeraavat ennennäkemättömissä kuvissa yhdessä lastensa kanssa.

Tuoreet kuvat on The Mirrorin mukaan otettu Chelsea Flower Show’ssa herttuatar Catherinen ideoimassa puutarhassa. Kuvissa perheen kolme lasta, prinssi George, prinsessa Charlotte ja prinssi Louis nauttivat puutarhasta ja temmeltävät siellä onnellisina.

5-vuotias George kiipeilee kuvissa kallioilla ja 4-vuotias Charlotte ja 1-vuotias Louis keinuvat köydessä. William auttaa perheen pienimmäistä pysymään köydessä olevan pallon päällä.

Prinsessa Charlotte osasi keikkua mallikkaasti ilman apua.

Prinssi William auttoi kuopustaan keinumaan köydessä.

Tuoreet kuvat paljastavat, että kuukausi sitten vuoden täyttänyt Louis on oppinut kävelemään, sillä pikkuruinen prinssi tepastelee innoissaan puutarhaan rakennetulla puisella polulla.

Huhtikuussa yksivuosipäiväänsä viettänyt Louis on oppinut kävelemään.

Puutarhassa riitti ihmeteletävää 1-vuotiaalle prinssi Louisille. Hän tutki äitinsä kanssa pientä kiveä suu ymmyrkäisenä.

Lapset nauttivat myös purosta ja tiirailevat sinne pieneltä sillalta uteliaina. Prinssi George näyttää yhden kuvan perusteella myös ampuvan isänsä avustamana jousipyssyllä. The Mirrorin mukaan lapset viettivät puutarhassa noin tunnin leikkien ja tutkien sitä.

Puutarhassa on lasten iloksi muun muassa ylellinen, jalopuista valmistettu puumaja. Yli yhdeksän tonnia painava maja kuljetettiin poliisisaattueessa Bristolista Lontooseen. Puutarhasta löytyy myös vesiputous, nuotiopaikka, ontto tukki ja erilaisia kiviä lasten leikkejä varten.

George, 5, ja Charlotte, 4, tutkailivat puron syvyyksiin heilutelle jalkoja veden yläpuolella.

Suloiset perhekuvat on ottanut valokuvaaja Matt Porteous, joka vastasi myös prinssi Louisin ristiäiskuvista. Kuvauspaikkana toimiva puutarha on herttuatar Catherinen ideoima ja suunnittelema. Hän kertoi viime viikolla pysyneensä viime aikoina kiireisenä puutarhansa vuoksi.

Herttuatar ammensi vihreään keitaaseensa inspiraatiota lapsuudestaan. Catherine pyrkii puutarhansa avulla kannustamaan lapsia ulkoiluun ja hyödyntämään sitä mielenterveyden ja kehityksen tukena. Herttuatar toivoo, että perheet viihtyisivät yhdessä puutarhassa ja nauttisivat sen metsämäisestä ympäristöstä.

Catherine huomioi puutarhan suunnittelussa myös edesmenneen prinsessa Dianan ja istutti sinne hänen lempikukkiaan, lemmikkejä. Lisäksi istutuksista löytyy muun muassa mansikoita, raparperia, saniaisia ja pelargonioita.

RHS Chelsea Flower Show on vuosittain Royal Hospital Chelsea -sairaalan alueella järjestettävä viisipäiväinen tapahtuma. Puutarhatapahtumassa vierailee kymmeniä tuhansia ihmisiä ja sinne pääsee vain etukäteen ostetulla lipulla. Tapahtuma televisioidaan näyttävästi BBC:llä ja useat kuninkaallisen perheen jäsenet vierailevat siellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?