Upea morsian! Lady Gabriella sädehti hääpuvussaan – prinssi Harry jätti Meghanin kotiin ja ilmestyi kirkolle tumman kaunottaren kanssa

rac

Julkaistu:

kuninkaalliset häät
Tänään lauantaina Britanniassa juhlitaan jälleen kuninkaallisia häitä.
38-vuotias lady Gabriella Windsor avioituu rahoitusalalla työskentelevän Thomas Kingstonin kanssa. Lady Gabriella on kuningatar Elisabetin ensimmäisen serkun, Kentin prinssi Michaelin nuorin lapsi ja ainoa tytär. Lady Gabriella on kruununperimysjärjestyksessä sijalla 52.


Häät ovat kevään suurin seurapiiritapahtuma ja pari vihitään Pyhän Yrjön kappelissa Windsorin linnan mailla. Se on sama paikka, jossa Sussexin herttuapari vihittiin viime vuonna täsmälleen samana toukokuisena viikonloppuna. Myös prinsessa Eugenie avioitui puolisonsa Jack Brooksbankin kanssa samassa paikassa viime lokakuussa.


Kuninkaallinen perhe saapui juhlimaan lady Gabriellan ja Thomas Kingstonin tärkeää päivää. Brittimedian tietojen mukaan paikalle odotettiin ainakin kuningatar Elisabetia, mutta vastasyntyneen Archie-vauvan isän prinssi Harryn ei uskottu saapuvan kinkereihin.

Prinssi Harry yllätti kuitenkin kirkon ulkopuolelle saapuneen yleisön ja kuvaajat astelemalla Pyhän Yrjön kappeliin näyttelijä Sophie Winklemanin kanssa. Winkleman on lady Gabriellan veljen lordi Frederickin puoliso.


Vaaleanpunaiseen pukeutunut kuningatar Elisabet oli yhtä hymyä saapuessaan häihin puolisonsa prinssi Philipin kanssa. 97-vuotias prinssi on esiintynyt julkisuudessa yhä harvakseltaan sen jälkeen, kun hän jäi eläkkeelle syksyllä 2017.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt