Prinssi Charlesin uusi aluevaltaus – teki kuningattaren omistamasta linnasta luksusmajatalon

Julkaistu:

Prinssi Charles vieraili majatalonsa avajaisissa Skotlannissa toukokuun alussa.
Walesin prinssi Charles on kaikessa hiljaisuudessa tehnyt uuden aluevaltauksen, kertoo CNN. Viime viikolla ovensa avasi Skotlannissa sijaitseva bead-and-breakfast majatalo The Granary Lodge.

Charlesin avaama luksusmajatalo on rakennettu skotlantilaiseen linnaan, jonka omistaa kuningatar Elisabet. Granary Lodgessa on kymmenen makuuhuonetta, joista kaksi on sviittejä.


– Tavoitteemme sisustuksessa oli saavuttaa klassinen ja ajaton tyyli, joka heijastaa erityistä kiintymystä Meyn linnan ja kuningattaren välillä, Robert Lovie, prinssi Charlesin hyväntekeväisyysjärjestön toiminnanjohtaja kertoo tiedotteessaan.

– Kaikki kankaat ja materiaalit ovat perinteistä tyyliä ja majatalossa on vahva skottilainen tunnelma, joka peilaa kuningattaren rakkautta Skotlantiin, Lovie jatkaa.

Prinssi Charlesin ja herttuatar Camillan viralliselta Twitter-tililtä selviää, että Charlesin The Prince’s Foundation -hyväntekeväisyysjärjestö oli hyvin tiiviisti mukana majataloprojektissa.
– Tänään Rothesayn herttua vieraili Caithnesissa, Skotlannissa The Granary Lodgen virallisissa avajaisissa. The Prince’s Foundation on nähnyt vaivaa luodakseen Granary Lodgen, uuden bead-and-breakfastin Meyn linnan perustalle, Twitterissä kirjoitetaan.


The Granary Lodgen nettisivuilla kerrotaan, että majatalon palveluhin kuuluu herkullinen, vastavalmistettu aamiainen, jossa on saatavilla myös terveellisiä sekä gluteenittomia vaihtoehtoja. Majatalossa on myös mukavilla huonekaluilla ja takkatulella varustettuja yleisiä oleskelutiloja.

Nettisivuilta selviää myös, että huoneen prinssi Charlesin majatalosta voi varata itselleen verrattain varsin edullisesti. Huoneiden hinnat liikkuvat nimittäin 160 ja 180 euron välillä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt