Kuin ilmetty Diana! Herttuatar Catherinen, 37, asuvalinta kerää ylistystä – koskettava kunnianosoitus edesmenneelle prinsessalle - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Kuin ilmetty Diana! Herttuatar Catherinen, 37, asuvalinta kerää ylistystä – koskettava kunnianosoitus edesmenneelle prinsessalle

Julkaistu: 15.5.2019 18:28

Herttuatar Catherine kunnioitti kauniilla tavalla edesmennyttä anoppiaan.

Herttuatar Catherine hymyili säteilevästi yleisölle vieraillessaan tiistaina Normandian maihinnousun muistoksi järjestetyssä näyttelyssä Bletchley Parkissa.

Herttuattaren hyväntuulisuuden lisäksi silmiin pisti hänen elegantti asukokonaisuutensa. Catherinen mekko on Alessandra Richin käsialaa, ja sen hinta on Daily Mailin mukaan reilu 2 000 euroa.

Kädessään herttuatar kantoi yli 500 euron arvoista Smythsonin käsilaukkua, ja jaloissaan herttuattarella oli 490 euron hintaiset Emmy Londonin korkokengät.

Brittimediat totesivat alta aikayksikön, että tyylikäs mekko muistuttaa hyvin paljon edesmenneen prinsessa Dianan yllä vuonna 1985 nähtyä muotiluomusta.

Walesin prinsessa Diana pukeutui sinisävyiseen ja valkoisin pallokuvioin koristeltuun pitkähihaiseen mekkoon 34 vuotta sitten. Hän valitsi mekon ylleen Kensingtonin palatsissa järjestettyä kuvaushetkeä varten.

Dianan esikoinen ja Catherinen puoliso prinssi William oli kuvan ottamisen aikaan vasta 3-vuotias pieni kuninkaallinen, aivan kuten herttuatarkin.

Catherine on kansan keskuudessa erittäin pidetty kuninkaallinen – aivan kuin prinsessa Dianakin aikanaan oli. Moni kuninkaallisfani ihasteli Catherinen tapaa kunnioittaa edesmennyttä anoppiaan ja pitää näin hänen muistoaan yllä.

– Ihana tapa kunnioittaa edesmennyttä anoppia, jota hän ei koskaan ehtinyt tavata!

– Kerta kaikkiaan rakastan sitä, että hän muistaa prinsessa Dianaa. Hän oli kaunis, kiltti ja rakastettu niin monella tavalla.

Catherinen mekko on nähnyt aiemmin päivänvalon, sillä herttuatar käytti sitä viimeksi prinssi Charlesin 70-vuotissyntymäpäivien kunniaksi otetussa perhepotretissa.

Catherinen tiistainen edustustehtävä suuntautui Iso-Britannian historialle tärkeään tapahtumaan. Normandian maihinnoususta kertova näyttely järjestettiin Bletchley Parkin kartanossa, joka toimi toisen maailmansodan aikana Yhdistyneen kuningaskunnan kryptoanalyysistä vastaavan Government Code and Cypher School -organisaation päätukikohtana.

Catherinella ja prinssi Williamilla on jo kolme lasta, mutta Williamin pikkuveli prinssi Harry sai ensimmäisenä lapsensa aivan äskettäin.

Prinssi Williamin lähetti viikko sitten veljelleen erityisiä terveisiä, nyt kun myös hänestä oli tullut isä. William ja Catherine kommentoivat ilouutista Greenwitchissa, jossa he vierailivat maailmankuulussa Cutty Sark -purjelaivassa.

– Olen todella iloinen ja tyytyväinen, että saan toivottaa veljeni tervetulleeksi univajeisten seuraan, joita vanhemmat ovat, William lohkaisi nauraen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?