Seurusteleeko Dianan veljentytär isäänsä vanhemman miehen kanssa? Lady Kitty Spencerin, 28, ja 60-vuotiaan muotipohatan välillä kipinöi

Julkaistu:

rakkautta ilmassa?
Brittimedioiden mukaan lady Kitty Spencer on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden.
Prinsessa Dianan veljentytär lady Kitty Spencer ihastuttaa tasaisin julkisuuden parrasvaloissa.

28-vuotias kaunotar työskentelee mallina ja hän on tuttu kasvo niin muotinäytöksistä kuin seurapiiritapahtumista.

Lady Kitty Spencer ei ole ollut kovinkaan puhelias rakkauselämästään, mutta viime syksystä lähtien hänen on huhuttu seurustelevan muotipohatta Michael Lewisin kanssa, joka omistaa muotiketjut Whistles ja Phase Eight.

Tässä ei toki ole mitään ihmeellistä, että Kitty on löytänyt itselleen rakkauden muotialan parista, mutta parilla on kuitenkin melkoinen ikäero, sillä Kitty on 28-vuotias ja Michael puolestaan 60-vuotias.

Uusi huhuttu rakas on siis yli puolet vanhempi kuin Kitty, ja onpa mies jopa vanhempi kuin ladyn 54-vuotias isä Charles Spencer.


Kaksikko ei ole koskaan kertonut väleistään julkisesti, mutta Daily Mailin mukaan heidät bongattiin tällä viikolla yhdessä New Yorkissa sijaitsevassa luksushotellissa.

Kyse on samaisesta hotellista, jossa herttuatar Meghanin vauvajuhlat järjestettiin helmikuussa.
Lady Kitty Spencer ja Michael Lewis eivät kuitenkaan tälläkään kertaa esiintyneet varsinaisesti yhdessä. Michael oli kävellyt ulos hotellista ja jäänyt odottamaan kadulle taksia. Kitty oli astellut ulos vasta, kun auto oli kaartanut pihaan ja hän oli kävellyt suoraan taksiin yhdessä Michaelin kanssa. Voit katsoa kuvat täältä.


Lady Kitty Spencer on edesmenneen prinsessa Dianan veljen jaarli Charles Spencerin ja huippumalli Victoria Lockwoodin vanhin tytär. Hän on siis prinssi Williamin ja prinssi Harryn serkku.

Viime toukokuussa kuvankaunis Kitty käänsi päitä prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häissä. Hän oli valinnut ylleen smaragdinvihreän Dolce & Gabbanan juhlapuvun, jota täydensi saman värinen Philip Tracyn hattu.

Kuninkaallisfanit ylistivät lady Kitty Spenceriä jopa häiden parhaiten pukeutuneeksi vieraaksi.

– Lady Kitty Spencer on kuninkaallisten häiden kohokohta.

– Charles Spencerin tytär Kitty Spencer Dolce & Gabbanassa... Kuinka upea nainen.

– Lady Kitty näyttää kauniilta.

– Lady Kitty Spencer varasti show’n, kun prinsessa Dianan perhe saapui.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt