Samantha Marklelta jälleen katkera avautuminen – vetoaa herttuatar Meghaniin isänsä puolesta: ”Tämä on kuin tikari hänen sydämeensä”

Julkaistu:

herttuatar meghan
Samantha Markle anelee, että Meghan ottaisi isänsä osaksi kuninkaallisen vauvan elämää.
Sussexin herttuaparin perheonni täydentyi viime maanantaina, kun Archie Harrison saapui maailmaan. Parin onnea on kuitenkin varjostanut perhedraama, joka brittihovissa on kytenyt jo useamman kuukauden.

Siitä asti, kun Sussexin herttuatar Meghan tuli osaksi hovia, on hänen amerikkalainen perheensä pysytellyt otsikoissa tasaiseen tahtiin. Erityisesti Meghanin Thomas-isä sekä siskopuoli Samantha ovat toistuvasti olleet äänessä ja jopa parjanneet Meghania julkisesti.

Samantha Markle, 53, ei ole pysytellyt hiljaa myöskään vauvan syntymän jälkeen. Jo päivä Archien syntymän jälkeen Samantha antoi haastattelun brittilehdistölle ja aneli, että pääsisi tulevaisuudessa osaksi lapsen elämää. Nyt hän on tehnyt saman vetoomuksen isänsä puolesta, kertoo brittilehti Mirror.


Samanthan mukaan Meghan toimi väärin sulkiessaan isänsä täysin vauvan syntymään liittyvien juhlallisuuksien ulkopuolelle. Hän vaatiikin, että Thomas saisi jatkossa osallistua tyttärenpoikansa elämään ei itsensä, vaan Archien vuoksi.

– Se on surullista. Hänet olisi pitänyt kutsua mukaan. Tämä eristäminen on kuin tikari hänen sydämeensä. Ja Archie-parka ei saa mahdollisuutta tutustua tähän luovaan, rakastavaan ihmiseen, Samantha lataa.

Antamassaan haastattelussa Samantha vetoaa myös Meghanin äitiin, Doria Raglandiin. Toisin kuin Thomas, Doria on parhaillaan Iso-Britanniassa ja tapasi lapsenlapsensa ensimmäisten joukossa.

– Hän olisi voinut sanoa, että ”kutsu isäsi tänne”. Mutta surullista kyllä, hän ei edes yrittänyt. Doria ei ole yrittänyt kuroa Meghanin ja hänen isänsä välistä rakoa umpeen.Samantha kertoo brittilehdelle soittaneensa isälleen heti, kun tuoreet kuvat Meghanista, prinssi Harrysta ja Archie-vauvasta julkaistiin. Kuvissa näkyivät myös pojan isovanhemmista kolme: Doria, kuningatar Elisabeth sekä prinssi Philip.

– Se oli hänelle surullinen hetki, Samantha harmittelee.

Samantha sanoo olevansa vakuuttunut, että Thomasista tulisi Archielle mitä parhain isoisä, jos Meghan ja Harry vain antaisivat tälle mahdollisuuden.


– Haluan onnitella Meghania, mutta samalla todeta, että isän eristäminen on väärin. Hän on ollut loistava isoisä kaikille lapsenlapsilleen. Hän ostaa leluja, pelaa pelejä ja hän on hauska.

– Meghan tietää sydämessään, että isä on hyvä isä. Jos hän ansaitsisi tämän kohtelun, minä myöntäisin sen. Mutta näin ei ole, hänellä on hyvä sydän, Samantha toteaa.

Meghanin ja Thomasin välinen välirikko sai alkunsa jo kauan aikaa sitten, kun Thomas antoi kyseenalaisia kommentteja tyttärestään lehdistölle. Thomasia ei myöskään nähty kuninkaallisissa häissä, mutta hän vetosi tuolloin terveyshuoliin. Samantha puolestaan on aiemmin uhannut Meghania muun muassa paljastuskirjalla ja haukkunut sisarpuoltaan pyrkyriksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt