Harryn ja Meghanin onnea varjostaa raastava riita: herttuattaren isän ex-vaimo pelkää Archie-vauvan puolesta – hyytävä varoitus hoville

rac

Julkaistu:

kuninkaalliset
Herttuatar Meghanin Thomas-isän entinen vaimo puhuu suunsa puhtaaksi Marklen suvun suhdesopasta.
Herttuatar Meghanin ja hänen isänsä Thomas Marklen tulehtuneet välit ovat jälleen olleet suurennuslasin alla Sussexin herttuaparin esikoisen syntymän jälkeen. Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn pieni Archie-poika syntyi 6. toukokuuta. Poika painoi syntyessään 3 kiloa ja 200 grammaa. Lapsen tarkka syntymäaika on kello 7.26 Suomen aikaa.

– Jumala siunatkoon lasta. Toivon hänelle terveyttä ja onnellisuutta. Tahdon myös onnitella ihanaa tytärtäni herttuatar Meghania ja prinssi Harrya. Jumala suojatkoon kuningatarta, tyttärestään erkaantunut Thomas Markle kommentoi bittilehdille lapsenlapsensa syntymää.


Thomas Markle on itkenyt brittilehdille pelkäävänsä, ettei tule koskaan näkemään pienokaista. Jos Thomas Marklen ex-vaimolta Roslyn Marklelta kysytään, niin hän sulkisi Thomasin ulos Meghanin ja Archien elämästä kokonaan, kertoo Mirror.

Marklen entinen vaimo Roslyn tilittää brittilehden haastattelussa Thomasin olleen surkea isä, joka vähät välitti lastensa elämästä. Thomas Marklella on kolme lasta, Thomas Markle Jr. ja Samantha Markle aikaisemmasta liitosta Roslyn Marklen kanssa, sekä Meghan liitosta Doria Raglandin kanssa.
Thomas Marklen kanssa vuosina 1964–1975 naimisissa ollut Roslyn Markle sanoo Mirror-lehdelle Thomasin pettäneen häntä jatkuvasti liiton aikana ja käyttäytyneen liiton aikana uhkaavasti.

– Tuntien Tomin, Meghan on typerys, jos päästää hänet elämäänsä, Roslyn tykittää.

– Hän on näyttänyt Meghanille toistuvasti, ettei häneen voi luottaa. Meghanin täytyy tietää jo se. Archie ansaitsee tulla kasvatetuksi onnellisessa kodissa, eikä siinä kostonhimoisessa tilanteessa, joka Meghanin ja hänen isänsä välillä on.

Roslyn sanoo Mirrorille Thomasin olleen alussa todellinen hurmuri, mutta häiden jälkeen kaikki muuttui. Hän kuvailee olleensa liiton aikana taloudellisesti täysin riippuvainen Thomasista. Mies piti kukkaronnyörit visusti kiinni, eikä antanut vaimolleen rahaa edes ruokaan. Roslyn väittää brittilehdelle Thomasin haukkuneen häntä jatkuvasti ja olleen äärimmäisen äkkipikainen liiton aikana.

– Tom oli surkea isä. Miksi hän luulee olevansa hyvä isoisä Archie-vauvalle? Hän esittää rakastavaa isää, mutta hän oli kaikkea muuta lapsillemme liiton aikana. Kuulostaa kliseiseltä, mutta leopardi ei pääse pilkuistaan, ex-vaimo puhisee.

– Kun pyysin häneltä rahaa vaippoihin tai lasten ruokaan, hän käski minua menemään töihin.


”Meghan on kärsinyt”

Ex-vaimon mukaan liitto päättyi kun hän sai tietää Tom muista naisista. Tom ajoi vaimonsa ja lapset ulos kotoa ja aloitti ex-vaimon väitteiden mukaan villin sinkkuelämän. Perheen koti täyttyi naisista ja kokaiinista.


Liitto päättyi erittäin ikävissä merkeissä ja Roslyn sanoo olevansa onnellinen siitä, että hän pääsi ulos onnettomasta liitosta.

Hän kuvailee brittilehdelle olevansa hyvin huolissaan herttuatar Meghanista ja siitä, millaista surua Thomas on tyttärelleen aiheuttanut tempauksillaan.

– Hänen elämänsä on aina ollut häiriintynyttä. Lapseni ovat kärsineet ja olen varma, että Meghankin on.

Thomas Markle on kiistänyt brittilehdille ex-vaimonsa väitteet ja kuvailee naisen yrittävän vain mustamaalata häntä.

– Nämä 40 vuoden takaiset ex-vaimoni väitteet eivät ole totta. Mikään hänen sanomansa ei ole totta. Haluan huomauttaa, että Samantha ja Thomas Jr. muuttivat minun luokseni asumaan äitinsä ongelmien takia. En ole sanonut pahaa sanaa Roslynista aikaisemmin, mutta minun on puolustettava itseäni, hän sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt