Paljastuiko Archie-vauvan nimen alkuperä? Meghanin ex-ystävä väittää tietävänsä syyn yllätysvalinnalle – vaivihkainen viittaus torjuttuun Thomas-isään

Julkaistu:

nimi
Herttuatar Meghanin entinen ystävä uskoo tietävänsä, miksi prinssi Harry ja Meghan nimesivät poikansa Archieksi.
Britannian kuninkaallisen perheen tuoreimman tulokkaan nimi on herättänyt tällä viikolla runsaasti keskustelua. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan nimesivät esikoispoikansa Archie Harrisoniksi. Nimi ei ollut etukäteen veikkausten kärkipäässä eikä se ole ollut tyypillisesti kuninkaallisen perheen käytössä.

Harry ja Meghan eivät kertoneet poikansa nimen taustoista lainkaan. Moni onkin miettinyt, miten he päätyivät yllättävään nimivalintaan.
Nyt Meghanin entinen ystävä on kertonut oman päätelmänsä The Mirror -lehdelle. Nimettömänä pysyttelevä ystävä uskoo, että Archie-nimen juuret löytyvät Meghanin nuoruudesta.


The Mirrorin mukaan Meghanilla oli tuolloin kissoja, jotka olivat hänelle hyvin rakkaita. Ystävä kertoo lehdelle, että yksi kissoista oli nimeltään Archie ja herttuapari on saattanut keksiä poikansa nimen rakkaasta lemmikistä.

– Doria (Meghanin äiti) pelasti Archien ja hänestä tuli tärkeä osa perhettä.

– Meghan rakasti leikkiä sen kanssa ja hän puhui siitä aina ystävilleen. Ei ole ihme, että hän nimesi vauvansa Archieksi. Hän rakasti sitä kissaa, entinen ystävä kertoo The Mirrorille.


Meghanin nuoruudentoveri epäilee myös, että nimivalintaan on saattanut vaikuttaa yhdysvaltalaisen sarjakuvakirja Archien päähenkilö. Suomeksi sarjakuva kulkee nimellä Justus. Suurta suosiota nauttiva Riverdale-tv-sarja perustuu Archie-sarjakuvan hahmoihin. Sarja on Suomessa nähtävissä Netflixissä.

Mirrorin mukaan herttuatar Meghan rakasti lapsena Archie-sarjakuvaa. Entisen ystävän mukaan Meghan kierteli isänsä Thomas Marklen kanssa sarjakuvakaupoissa ollessaan lapsi.

– Tämä saattaisi olla pieni nyökkäys hänen isänsä suuntaan. Hän istutti sen harrastuksen häneen (Meghaniin) ja se oli heidän yhteinen juttunsa.


Ystävän mukaan Thomas Marklella oli tapana ajeluttaa tytärtään ympäri sarjakuvakauppoja ja hankkia tälle erikoispainoksia lehdistä, joita Meghanilla oli vaikuttava kokoelma.

– Tämä saattaa olla hänen tapansa kurottaa kohti isäänsä, jopa kaiken tapahtuneen jälkeen, entinen ystävä arvioi.

Meghanin ja Thomas Marklen välirikosta on uutisoitu näyttävästi Britanniassa. Mediatietojen mukaan isä ja tytär eivät ole missään tekemisissä.

Pikkuruinen Archie Harrison Mountbatten-Windsor syntyi maanantaiaamuna kello 7.26 Suomen aikaa. Meghanin raskaus meni hieman yliajalle, joten prinssi Harry vitsaili parilla olleen runsaasti aikaa miettiä pienokaisen nimeä.

Tuoreet vanhemmat hehkuivat onnea, kun he esittelivät poikansa koko maailmalle keskiviikkona Windsorin linnassa. Archie lepäsi tyynesti isänsä käsivarsilla, kun pari kertoi tuntemuksistaan. Meghan kehaisi Archien olevan ”oikea unelma” ja Harry kertoi hänen olevan hyvin rauhallinen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt