Prinssi Harry porhalsi vastasyntyneen Archien luota ulkomaille – sai heti suloisia tuliaisia pienokaiselle

rac

Julkaistu:

Kuninkaalliset
Prinssi Harry palasi töihin vain kolme päivää esikoispoikansa Archien syntymästä.
Prinssi Harryn isyysvapaa jäi lyhyeksi, sillä tuore isä on tällä hetkellä työmatkalla Hollannissa. Töihin paluu tapahtui huomattavan aikaisin, vain kolme päivää esikoispoika Archien syntymän jälkeen.


Kuninkaalliset velvollisuudet kutsuivat prinssi Harryn luotsaamansa Invictus Games -tapahtuman julkistustilaisuuteen Haagiin. Prinssi Harry tapasi prinsessa Margrietin ja tapahtuman puheenjohtajana toimivan kenraali Mart de Kruifin.


Daily Mail uutisoi, että torstaiaamuna Hollantiin lentäneen Harryn astuessa väentungoksen keskelle Haagissa, oli vastassa onnittelujen tulva. Osa paikalle saapuneista toi mukanaan myös lahjoja.

Prinssi Harry sai tilaisuudessa myös tuliaisia esikoiselleen, sillä hänen nähtiin esittelevän innostuneena Invictus Games -logolla koristeltua vauvanvaatetta.


Herttuatar Meghanin ja Archien uskotaan tällä hetkellä viihtyvän herttuattaren äidin, Doria Raglandin kanssa pariskunnan kotona Frogmore Cottagessa.


Tuoreet vanhemmat prinssi Harry ja herttuatar Meghan antoivat esikoispoikansa nimeksi Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Toisin kuin prinssi Williamin lapsilla, Harryn pojalla on kolmen etunimen sijaan vain kaksi etunimeä.

Brittimedian mukaan etunimet eivät löytyneet ennalta arvailtujen nimien kärkipäästä, joskin Archie-nimeä joku osasi kyllä uumoillakin.

Onnesta soikeat vanhemmat julkaisivat lapsensa nimen Instagramissa keskiviikkona alkuillasta. He eivät avanneet nimen taustoja sen tarkemmin, mutta erilaisten yhteyksien etsiminen alkoi yleisön ja median toimesta tietysti saman tien.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan esittelivät ensimmäisen lapsensa julkisuudessa keskiviikkona. Harry ja Meghan astuivat median eteen poikansa kanssa keskiviikkoiltapäivänä Windsorin linnassa ja näyttivät ensimmäisen vilauksen pienokaisestaan maailmalle.

Vauva lepäsi rauhallisena prinssi Harryn käsivarsilla ja vain pari päivää aiemmin synnyttänyt Meghan hehkui onnea vierellä. Tuoreet vanhemmat kertoivat olevansa ikionnellisia esikoisestaan.


– Tämä on taianomaista, suorastaan upeaa. Minulla on kaksi maailman parasta miestä, joten olen todella onnellinen, herttuatar lausui tilaisuudessa.

Brittimedioiden mukaan pari on rikkonut runsaasti perinteitä vauvansa kanssa ja myös ensimmäinen virallinen kuvaussessio teki näin.

Prinssi Harryn esikoispojan esittely rikkoi perinteitä, sillä yleensä lapsi on tuotu median eteen äitinsä sylissä. Nyt pienokainen kuitenkin oli koko ajan isänsä käsivarsilla ja Meghan ainoastaan silitti tätä hellästi.


Aiemmin esimerkiksi herttuatar Catherine ja prinsessa Diana ovat pidelleet vauvaa isien seisoessa vierellä.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry kertoivat jo etukäteen, etteivät he tule esittelemään lastaan medialle niin pian kuin kuninkaallisilla on yleensä ollut tapana. Herttuatar Catherine ja prinssi William ovat näyttäytyneet St. Maryn sairaalan edustalla yleensä vain tunteja lapsensa syntymän jälkeen.

Meghan puolestaan pystytteli poissa julkisuudesta pari vuorokautta synnytyksensä jälkeen. Ikionnellinen prinssi Harry sen sijaan saapui median eteen jo maanantaina, pian poikansa syntymän jälkeen.

Harryn ja Meghanin esikoinen syntyi maanantaiaamuna kello 7.26 Suomen aikaa. Hänen syntymästään tiedotettiin maanantai-iltapäivänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt